Jouw bedrijf of afdeling doet het goed, maar je weet dat er méér mogelijk is. Dat medewerkers veel meer in zich hebben. Met een boost van hun kennis en vaardigheden zorg je voor ontwikkeling en groei van je organisatie. Saxion Parttime School maakt dit mogelijk. Met (een mix van) snelle modulen en/of cursussen. Of meer duurzaam, met meerjarige opleiding of maatwerktrajecten.

Saxion Parttime School is jouw kennispartner. Van buiten naar binnen: zo stellen we ons onderwijs samen. De vraag en opleidingsbehoefte van bedrijven en medewerkers staan namelijk altijd centraal. We leiden en laden mens en bedrijf op: bieden nieuwe energie, kennis en veranderkracht. Dat doen we op een manier die past in het leven van de medewerkers en bedrijfsvoering. Flexibel, persoonlijk en eigentijds. Boost kennis met onze hbo-studies en modulen en pak nieuwe kansen voor de toekomst. Want goede mensen maken goede bedrijven.

Charge your business!

 

Studerende man op kantoor

Een uitgebreid aanbod

Als bedrijf of instelling kun je bij de Saxion Parttime School terecht voor een uitgebreid aanbod van hbo-deeltijdopleidingen; van cursussen en (losse) modulen tot complete hbo-studies. Om individuele medewerkers bij te spijkeren of maatwerk voor het her-, bij- of omscholen van een groep werknemers.

Bekijk het overzicht