september 2018

Bitcoin and Blockchain Onderzoek

Science Café Enschede: Bitcoin en Blockchain

De koersen van de bitcoin gaan als een jojo op en neer. Hoe verstandig is het om in deze munt – of andere crypto currencies – te beleggen? De blockchain houdt alles bijeen en zorgt voor eerlijke transacties. Hoe werkt deze techniek en is zij wel bestand tegen cyberaanvallen? Zal digitaal geld ooit wettig betaalmiddel worden en klassieke banken overbodig maken? Dit Science Café Enschede werpt licht op deze virtuele business.

oktober 2018

Boekpresentatie ‘Ontwikkeling werklocaties in gebiedsontwikkeling’ Onderzoek

Boekpresentatie ‘Ontwikkeling werklocaties in gebiedsontwikkeling’

Woensdag 3 oktober a.s. wordt op bedrijventerrein Hogelucht in Wierden het praktijkboek ‘Vraaggericht werken in gebiedsontwikkeling’ gepresenteerd. Het boek is de eerste grote productie van het lectoraat Ontwikkeling Werklocaties van hogeschool Saxion.

Smart World Corporate

Symposium Smart World; Technologie en Arbeid

Benieuwd naar recente ontwikkelingen op het gebied van arbeid en technologie?

Word jij de eerste data-archeoloog? Open Dag

Open dag (17.00 tot 21.00 uur)

De open dag is hét moment om te ontdekken welke opleiding helemaal bij je past. En neem gerust je ouders of vrienden mee.

De Nettenfabriek - Spoorstraat 29
Samen met de studentambassadeurs van de studentenpool een mini-raket maken.JPG Corporate

Technology Day

Wil jij zien en ervaren hoe tof de wereld van techniek kan zijn? Kom dan zaterdag 06 oktober naar de Saxion Technology Day bij de Stadscampus van hogeschool Saxion in Enschede. Of je jong of oud bent, bij Saxion ontdek je hoe technologische toepassingen onze wereld blijven innoveren en verbeteren.

Deeltijd open avond Deventer Open Dag

Open avond deeltijd (18.00 - 21.00)

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet die volgende stap in jouw carrière!

Word jij de eerste emoji-therapeut? Open Dag

Open dag (17.00 - 21.00)

Word jij de eerste emoji-therapeut? Open Dag

Open dag (17.00 - 21.00)

november 2018

Potloden Onderwijs

Internationaal Daltoncongres

In samenwerking met Dalton International organiseert de Nederlandse Dalton Vereniging een internationaal daltoncongres, waarbij ook daltonscholen uit België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en China aanwezig zijn. Het belooft een inspirerende dag te worden met lezingen, workshops en meet-ups.

Eerste landelijke Associate-degree-conferentie Onderwijs

Eerste landelijke Ad-conferentie

De Associate degree (Ad), een relatief jonge graad in het hoger onderwijs –praktisch van aard en opzet en nauw afgestemd op de behoeften vanuit het bedrijfsleven. Om meer bekendheid te genereren rondom deze graad, wordt er een landelijke conferentie georganiseerd op donderdag 8 november bij de Kunstlinie in Almere.