november 2019

Saxion-header Fast Forward.jpg Organisatie

GEW | Introductie Masterclass Ondernemerschapsonderwijs

Heb jij een innovatief of vernieuwend idee voor jouw onderwijs? Of zou jij jouw onderwijs aantrekkelijker en leuker willen maken? Ga er mee aan de slag tijdens de masterclassess Innovatief Ondernemend Onderwijs.

Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede
Remco Spithoven Onderzoek

Lectorale rede Remco Spithoven

Een middag over verbonden risico’s en maatschappelijke veiligheid in de black box society.

De Nettenfabriek, Spoorstraat 29, Apeldoorn
Business Modellen Lab.jpg Organisatie

GEW | Train-de-trainer BusinessLab

Sinds kort is BusinessModelLab.nl van het lectoraat Businessmodellen officieel in de lucht! Een groot aantal strategische en businessmodeltools staan hier tot jouw beschikking. Daarnaast inspiratie in de vorm van verhalen van studenten over hun businessmodel opdracht, verhalen van bedrijven over hun businessmodel innovatie en inspirerende bijdragen vanuit businessmodel onderzoek.

Ketelhuis, Zutphenseweg 6C (Business Innovatie Campus 'De Gasfabriek'), Deventer
creative-869200_1280.jpg Organisatie

GEW | Pitch & Match

Heb je een geweldig idee of eigen bedrijf maar zoek je nog een match? Bijvoorbeeld als businesspartner, medewerkers, leveranciers of andere stakeholders? Pitch je vraag voor een groep vol Saxion studenten van Ondernemen & Retail Management en je kunt gegarandeerd verder!

Social Impact Day.jpg Organisatie

GEW | Social Impact Day

Naast keynote-sprekers en workshops zijn er deze dag tal van andere verrassende momenten die inspireren, uitdagen en jou helpen betekenisvoller én succesvoller te worden. Na afloop zijn al je frisse ideeën te delen op de netwerkborrel.

Metropool, , Hengelo
Join us to slush Organisatie

GEW | SLUSH!

Join us to Slush Helsinki 2019! 's Werelds toonaangevende startup-event Slush vindt plaats op 20 - 23 november en dit jaar zorgen we ervoor dat Twente sterk vertegenwoordigd is. Daarom organiseren we, in samenwerking met Novel-T, een exclusieve startup-reis naar Helsinki! En jij maakt kans op 1 van de 5 reistickets (t.w.v. €350)*!

Logo GEW NL.png Organisatie

GEW | Festival of Entrpreneurial Learning

Tijdens het Festival of Entrepreneurial Learning (FOEL) dit jaar zullen we ingaan op de manieren waarop (MKB)-bedrijven beter betrokken kunnen worden bij onderwijsprogramma’s op het gebied van ondernemerschap.

ACE, Rotterdam
Startup Twente.png Organisatie

GEW | Startup Twente Café

Tijdens de Global Entrepreneurship week organiseert Startup Twente op donderdag 21 november het Startup Twente Café! Het thema van deze middag is: 'Ondernemen is ook een sport!'

Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede
Blockchain Corporate

Studium Generale: Impact Blockchaintechnologie op de Economie

Blockchain (BC) gaat de wereld veranderen zoals internet dat deed, aldus sommige techno-evangelisten. Cryptomunten zijn hét bank- en misbruikvrije alternatief voor gewone valuta en de ontwikkelingen gaan snel: 1 jaar in de fysieke wereld is 1 dag in de virtuele. In dit programma bespreken we kritisch wat de kracht maar ook de zwakte van de blockchaintechnologie is op de economie.

Handelskade, Handelskade 75, Deventer
challenge day 2019 Onderzoek

Challenge Day

On the 22nd of November 2019 the fourth edition of the Challenge Day, organized by the Saxion Export Center and Go4Export takes place at DesignLabUT. On that day, students of Saxion, HAN, Windesheim, Münster, Osnabrück and University Twente will work together in mixed groups on interesting business cases with international aspects. At the end of the day, the teams will pitch their ideas to an independent jury with the chance to win €1000!

universiteit Twente