februari 2019

Picture1.jpg Onderwijs

Expositie van Denim Democracy

Tijdens de expositie kun je zien hoe de verwerking van onze spijkerbroeken een impact heeft op het milieu. Als bezoeker kun je ontdekken hoe oude jeans worden hergebruikt en hoe bedrijven met behulp van nieuwe technologieën duurzamer denim kunnen produceren. Het is een rondreizende expositie die reeds in okt 2018 is gelanceerd en nu dus ook Saxion/Enschede aan doet.

Alexander Wijninga, CEO en founder van Watermelon Ondernemerschap

Route Suc6

Op woensdag 27 februari 2019 vindt er een nieuwe editie van de Route Suc6 plaats. Dit keer een Nederlandse editie die plaatsvindt in het nieuwe Muziekcafé in de binnenstad van Enschede.

Binnenstad van Enschede

maart 2019

Headerafbeelding - Blond meisje met zwart VR bril Organisatie

HBO-Rechtendag - De HBO-jurist in de wereld van morgen

Op dinsdag 12 maart wordt bij Saxion de jaarlijkse HBO-Rechtendag georganiseerd. HBO-Rechten collega's van hogescholen vanuit het hele land reizen af naar Saxion voor een dag waarbij de HBO-jurist van de toekomst centraal staat. Onder andere Lector Blockchain Jan Veuger is aanwezig als key-note speaker.

Word jij de eerste fake new detective? Open Dag

Vlaggen - International Week Onderwijs

Saxion International Week

Welcome to the international week of Saxion University of Applied Sciences.

Word jij de eerste emoji-therapeut? Open Dag

Deeltijd open avond Deventer Open Dag

Open avond deeltijd (18.00 - 21.00)

Onderzoek.jpg Onderzoek

Informatiebijeenkomst financiering voor kennisvalorisatie

Op donderdag 28 maart 2019 organiseert Saxion een bijeenkomst voor de leading-lectoren en adviseurs op het gebied van kennisvalorisatie en ondernemerschap. Het thema is: 'Hoe vind ik financiering voor het naar de markt brengen van de kennis uit onderzoek?'.

Word jij de eerste data-archeoloog? Open Dag

De Nettenfabriek, Spoorstraat 29, Apeldoorn

april 2019

HMC.JPG Business

Hannover Messe Challenge

De Hannover Messe Challenge komt er weer aan. Het evenement wordt in 2019 voor de vierde keer georganiseerd door hogeschool Saxion, de UT en Windesheim en vindt plaats op 1 en 2 april.

Hannover Messe, Hermesallee, Hannover