juni 2019

Event 18 juni. Ben Boksebeld. the-ear-depot-1333475.jpg Corporate

Effectiviteit van vrijwilligers in de schuldhulpverlening

In bijna elke gemeente in Nederland ondersteunen vrijwilligers andere mensen bij het op orde krijgen en houden van hun administratie en financiën. Soms werken zij samen met of naast schuldhulpprofessionals. Maar wat draagt hun ondersteuning nu precies bij aan het succes van die schuldhulpverlening? Worden mensen financieel zelfredzamer door de begeleiding van een vrijwilliger? En zo ja, hoe draagt de ondersteuning door een vrijwilliger daar dan aan bij? Hoe ervaren burgers die begeleiding?

Ketelhuis, Zutphenseweg 6C (Business Innovatie Campus 'De Gasfabriek'), Deventer
Portretfoto Marjolein den Ouden Onderzoek

Lectorale en practorale rede Marjolein den Ouden

Op donderdag 20 juni 2019 vindt de lectorale en practorale rede plaats van Marjolein den Ouden. Tijdens deze bijeenkomst wordt Marjolein geinstalleerd als lector van het lectoraat Technology, Health & Care van de Academie Mens & Maatschappij bij hogeschool Saxion en als practor van het practoraat Zorg en Technologie van de MBO Colleges voor Gezondheidszorg en Metaal, Elektro & Installatietechniek van ROC van Twente.

Schouwburg Hengelo, , Hengelo
Groep open avond deeltijd Open Dag

Open avond deeltijd (18.00 - 21.00)

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie die bij jou past!

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede
man presenteert in Gasfabriek Deventer Ondernemerschap

Werkconferentie CIRCLES & Onderwijs

Op vrijdag 21 juni organiseert het Saxion Centrum van Ondernemerschap in CIRCLES-verband een werkconferentie bij de Gasfabriek in Deventer. Deze conferentie draait om drie hoofdvragen: Hoe realiseren de HBO- en MBO kennisinstellingen een interdisciplinaire benadering; Hoe implementeren zij circulair denken in hun onderwijs en hoe zorgen zij er voor dat de kennis ook daadwerkelijk wordt toegepast in de praktijk? En wat verwacht het bedrijfsleven op dat gebied? Denk jij mee?

Fully Charged.jpg Business

Fully Charged – Explore the Future Together

Zorg dat je 21 juni in de Grolsch Veste bent! Daar ontmoet je de meest innovatieve bedrijven uit de regio tijdens Fully Charged en zie je als eerste de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente.

De Grolsch Veste, Colosseum 65, Enschede
Eindwerken HBO-ICT: vindingrijke oplossingen voor maatschappelijke problemen Onderzoek

ICT² the challenge

Alles verandert door ICT: de exponentiële groei in data, de steeds sneller toenemende digitalisering, nieuwe technologische ontwikkelingen. Het gaat sneller dan menigeen kan voorspellen. Hoe gaan we om met deze veranderingen? Oftewel, voor welke uitdaging sta jij? Kom naar ICT² en ga op zoek naar de antwoorden...

De Grolsch Veste, (Colosseum 65, Enschede
Juniorstartupchallenge.jpg Ondernemerschap

Finale Junior Startup Challenge 2019

Donderdag 27 juni wordt bekend welke middelbare scholier zich 'Junior Startup van 2019' mag noemen. Drie finalisten strijden tijdens deze editie om een ondernemersreis naar het buitenland en een goed starterspakket. Scoor je ticket nu en kom naar de finale!

Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede

juli 2019

Bètatechniek Corporate

Zabuki Festival

Van maandag 1 juli tot en met donderdag 4 juli staat hogeschool Saxion in het teken van het Zabuki Festival. Ongeveer 500 basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 van basisscholen uit de regio gaan aan de slag met proefjes en experimenten binnen het thema ‘Plastic’.

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede
xpo Onderwijs

XPOsitie

Heb jij 10 t/m 12 juli al in je agenda genoteerd? Dan vindt er namelijk weer een XPOsitie plaats van het eindexamenwerk van de opleiding 'Interior Design & Styling' van de Jan des Bouvrie Academie, Saxion Next. Diverse alumni van onze opleiding stellen hun werk tentoon en gaan hierover graag met alle genodigden in gesprek! Jij komt toch ook?! De XPO vindt plaats in de Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof 38 in Deventer.

De Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof 38, Deventer

oktober 2019

open dagen voltijd Open Dag

Open dag (17.00 - 21.00)