mei 2018

Maker Festival Twente Business

Maker Festival Twente

Op 26 & 27 mei vindt alweer de vijfde editie van het leukste maakfestival van Twente plaats! Het Maker Festival Twente staat dit jaar volledig in het thema van ‘De Vrolijke Frankenstein’. Hoe ziet de toekomst van robotica eruit? Welk effect heeft kunstmatige intelligentie op de maatschappij? Welke mogelijkheden bieden nieuwe technieken aan hedendaagse makers en ontwerpers?

SAMM Studievereniging Academie Mens en Maatschappij Studentenleven

Lezing huiselijk geweld

Nooit had Anita Wix gedacht dat het haar zou overkomen. En lange tijd slaagde ze erin te ontkennen dat zij het slachtoffer was van huiselijk geweld. Ook als ze onder de blauwe plekken zat of huilend van pijn in bed lag omdat haar man haar ribben had gebroken.

Ko Wierenga - M.H. Tromplaan 28
Winnaars Saxion Ondernemers Award vorig jaar Ondernemerschap

Finale Saxion Ondernemers Award

Op woensdagavond 30 mei staat de Gasfabriek in Deventer in het teken van de Saxion Ondernemers Award 2018. Vijf finalisten strijden om de titel: 'Saxions Ondernemer van het jaar 2018'. Benieuwd welke finalist er vandoor gaat met het startkapitaal van €5.000 en één jaar begeleiding van founding partner EW Facility Services? Kom naar de finale en maak het live mee!

Wouter Verkerk Onderwijs

Gastcollege Wouter Verkerk

Wouter Verkerk - een van de grootste sprekers op hospitality gebied - komt een gastcollege geven bij ons op de hotelschool in Apeldoorn!

De Nettenfabriek - Spoorstraat 29

juni 2018

Studenten in overleg Onderwijs

Training Creativiteitstechnieken

Loop jij ook wel eens op tegen problemen waar je niet goed uitkomt? Vind jij kiezen soms lastig omdat voor meerdere zienswijzen wel iets te zeggen valt? Weet je niet goed hoe je om moet gaan met verschillen van inzicht? Het Top Talent programmateam organiseert op 1 juni een training in de toepassing van creativiteitstechnieken. Iedereen kan zich inschrijven!

Ko Wierenga - M.H. Tromplaan 28
Drones.jpg Onderwijs

Webinar: Waarom we straks niet meer zonder drones kunnen

Volg het laatste webinar in dit studiejaar! Drone-professionals Frits Muller en Max Laane nemen je woensdag 6 juni mee in de wereld van de drone.

T-Valley.JPG Onderzoek

TValley Jaarcongres en lectorale rede dr.ir. Dirk Bekke

Op donderdag 14 juni 2018 vindt het TValley Jaarcongres plaats. Er vindt kennisuitwisseling plaats over concrete projecten rond robotica en smart industry. TValley wil de overgang van studenten en kennis van de kennisinstellingen naar de bedrijven vloeiend laten verlopen. TValley gaat om kennis halen én brengen.

Het Grootste Kennisfestival van Nederland 1.jpg Onderzoek

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Get Ready for a Smart World! Welkom in de Saxion Smart Solutions tent tijdens het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Handelskade - Handelskade 75
Twentse Week van Innovatie Business

Twentse Week van Innovatie

Ben je ondernemer en wil je werk maken van jouw innovatieplannen? Dan mag je de Twentse Week van Innovatie niet missen! Novel-T organiseert samen met diverse partners in de week van 18-23 juni een inspirerend en praktisch programma vol inspiratie, verdieping en praktische informatie voor ondernemers die werk willen maken van hun innovatie.

Smart Solutions Festival 2018 Onderwijs

Smart Solutions Festival

Studenten uit het Smart Solutions Semester showen hier hun slimme vindingen. Het festival staat bol van de vernieuwing, creativiteit en samenwerking. Jij komt toch ook?!