oktober 2019

GettyImages-909076346.jpg Open Dag

Open avond deeltijd (18.00 - 21.00)

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie, cursus of module die bij jou past!

Ben jij de eerste KlimaatHacker? Open Dag

Open dag (17.00 - 21.00)

Kom naar de eerste open dag in Deventer van dit studiejaar, op vrijdag 18 oktober van 17.00 tot 21.00 uur! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. Zo blijf je op de hoogte van alle ins en outs over de open dagen. #lekkerbezig

Kom naar het DigiVita Code Event voor meiden! Onderwijs

DigiVita Code Event voor meiden

Leer gratis programmeren op zaterdag 26 oktober! Het DigiVita Code Event bij hogeschool Saxion in Enschede is voor meiden van 11 - 15 jaar. Studentes en ICT-professionals nemen de meiden mee op ontdekkingsreis door de verrassende wereld van ICT.

DISCOVER.jpg Ondernemerschap

DISCOVER!

Saxion is een voorloper als het gaat om het uitvoeren van toepassingsgericht onderzoek door lectoren, (docent)onderzoekers en studenten. Zeker als het gaat om de thema's: 'smart manufacturing' en 'smart materials'.

Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede

november 2019

Enschede - Hoofdlocatie Organisatie

Diversity & Inclusion in (High)Tech Twente: LGBTI & Allies leading the way

Tech@workplacepride and Saxion invite you to the half-day conference “Diversity & Inclusion in (High)Tech Twente: LGBTI & Allies leading the way” on the 5th of November in Enschede.

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede
Congres van stress naar succes. 7 november 2019.shutterstock_768294451.jpg Onderzoek

Van stress naar succes: een congres over prestatiedruk & studentenwelzijn

Veel studenten ervaren stress. Waar komt dit vandaan? Hoe ontstaat stress? Hoe buig je stress om naar iets positiefs en productiefs? Tijdens dit congres deelt Jolien Dopmeier, mede-initiatiefnemer actieplan Studentenwelzijn, actuele onderzoeksgegevens. Debby Mendelsohn, psycholoog, geeft een lezing over stress. In diverse workshops ga je zelf gericht aan het werk. Je krijgt ‘tips en trics’ die je de volgende dag direct in de praktijk kunt brengen bij de begeleiding van studenten. Kortom een middag die je niet mag missen.

Leren en Werken markt Twente Onderwijs

Leren en Werken markt Twente

Op 7 november 2019 ontmoeten 1500 werkzoekenden, werkenden, werkgevers en professionals elkaar op dé Leren en Werken Markt van Twente. In de indrukwekkende Gieterij in Hengelo komen deze middag alle aspecten van leren en werken samen. Zo is er informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden en geven zes beroepsgroepenpleinen zicht op kansrijke sectoren in Twente en de daarbij behorende private en publieke opleidingsmogelijkheden. Op het loopbaanplein leren bezoekers meer over het maken van een carrièreswitch, op het financiële plein worden financieringsmogelijkheden voor opleiden uiteengezet.

Gieterij Hengelo, Gieterij 200, Hengelo
Ben jij de eerste DNAJurist? Open Dag

Open dag (16.00 - 21.00)

Kom naar de open dag in Enschede, op vrijdag 15 november van 16.00 tot 21.00 uur! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. Zo blijf je op de hoogte van alle ins en outs over de open dagen. #lekkerbezig

challenge day 2019 Onderzoek

Challenge Day

On the 22nd of November 2019 the fourth edition of the Challenge Day, organized by the Saxion Export Center and Go4Export takes place at DesignLabUT. On that day, students of Saxion, HAN, Windesheim, Münster, Osnabrück and University Twente will work together in mixed groups on interesting business cases with international aspects. At the end of the day, the teams will pitch their ideas to an independent jury with the chance to win €1000!

universiteit Twente
Ben jij de eerste KlimaatHacker? Open Dag

Open dag (16.00 - 21.00)

Kom naar de open dag in Deventer, op vrijdag 22 november van 16.00 tot 21.00 uur! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. Zo blijf je op de hoogte van alle ins en outs over de open dagen. #lekkerbezig