augustus 2018

Studenten tijdens HOI Saxion in Enschede Studentenleven

HOI Introductieweek Enschede

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

Studenten tijdens HOI Saxion in Deventer Studentenleven

HOI Introductieweek Deventer

Studenten tijdens HOI Saxion Apeldoorn Studentenleven

HOI Introductieweek Apeldoorn

oktober 2018

Apeldoorn Open Dag

Open dag (17.00 tot 21.00 uur)

De open dag is hét moment om te ontdekken welke opleiding helemaal bij je past. En neem gerust je ouders of vrienden mee.

De Nettenfabriek - Spoorstraat 29
Samen met de studentambassadeurs van de studentenpool een mini-raket maken.JPG Corporate

Technology Day

Wil jij zien en ervaren hoe tof de wereld van techniek kan zijn? Kom dan zaterdag 06 oktober naar de Saxion Technology Day bij de Stadscampus van hogeschool Saxion in Enschede. Of je jong of oud bent, bij Saxion ontdek je hoe technologische toepassingen onze wereld blijven innoveren en verbeteren.

Deeltijd open avond Deventer Open Dag

Open avond deeltijd (18.00 - 21.00)

Saxion Deventer Open Dag

Open dag (17.00 - 21.00)

Saxion open dag Ko Wierenga Open Dag

Open dag (17.00 - 21.00)

november 2018

Potloden Onderwijs

Internationaal Daltoncongres

In samenwerking met Dalton International organiseert de Nederlandse Dalton Vereniging een internationaal daltoncongres, waarbij ook daltonscholen uit België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en China aanwezig zijn. Het belooft een inspirerende dag te worden met lezingen, workshops en meet-ups.

Eerste landelijke Associate-degree-conferentie Onderwijs

Eerste landelijke Ad-conferentie

De Associate degree (Ad), een relatief jonge graad in het hoger onderwijs –praktisch van aard en opzet en nauw afgestemd op de behoeften vanuit het bedrijfsleven. Om meer bekendheid te genereren rondom deze graad, wordt er een landelijke conferentie georganiseerd op donderdag 8 november bij de Kunstlinie in Almere.