januari 2020

BigDataInfluencer Open Dag

Open dag (16.00 - 20.00)

Ben je geïnteresseerd in Hotel Management of Security Management? Kom dan naar de open dag in Apeldoorn op 29 januari van 16.00 tot 20.00 uur. Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. #lekkerbezig

De Nettenfabriek, Spoorstraat 29, Apeldoorn
Fieldlab-CIM-web.jpg Onderzoek

Opening Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie

Op vrijdag 31 januari 2020 opent hogeschool Saxion het 'Fieldlab Circulaire Innovaties in de Maakindustrie (CIM)' in samenwerking met de Cleantech Regio, CIRCLES en de Provincie Overijssel. Deze feestelijke opening zal plaatsvinden tussen 12.45 - 16.30 uur bij Saxion in Deventer.

februari 2020

De positionering van de hbo-verpleegkundige Onderwijs

Themamiddag: Bootcamp klinisch redeneren

Ben jij verpleegkundige en kom je voor onverwachte en complexe cliëntsituaties te staan in je werk? Wil jij een kritische blik ontwikkelen en een volwaardige gesprekspartner zijn voor de (huis)arts? Kom dan naar de themamiddag op 5 februari 2020 en ga aan de slag met klinisch redeneren.

workshop-mechatronica Onderzoek

Basistraining Machine Vision System Design

Het lectoraat Mechatronica van Hogeschool Saxion organiseert op vrijdag 28 februari 2020 en vrijdag 13 maart 2020 een tweedelige training Machine Vision System Design. Met deze training worden de basisbeginselen uitgelegd voor het efficiënt ontwerpen van bijvoorbeeld een kwaliteitsinspectiesysteem, pick-and-place-systemen of productherkenning voor industriële toepassingen. Welke camera, lens en belichting moet ik selecteren om defecten of producten optimaal te herkennen?

Alphons Ariëns, Ariënsplein 1 - 300, Enschede

maart 2020

Teach the teacher day Organisatie

Teach the Teacher Day & Dutch Blockchain Coalition

Op donderdag 5 maart organiseert het lectoraat Blockchain met de Dutch Blockchain Coalition de eerste Teach the Teacher Day van 2020. De dag zal geheel in het teken staan van kennisontwikkeling, kennisdeling en het creëren van onderlinge contacten en delen van inzichten, met als doel het verder ontwikkelingen van Blockchain onderwijs in Nederland.

BodyPartCreator – 7.png Open Dag

Open dag (11.00 - 15.00)

Kom naar de laatste open dag in Enschede, op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 15.00 uur! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. #lekkerbezig

Ko Wierenga, M.H. Tromplaan 28, Enschede
Foto van het jaarcongres vakmanschap van de reclasseringswerker 2020 Onderwijs

Jaarcongres vakmanschap van de reclasseringswerker 2020

Oog voor cliënt én samenleving, dat is het onderwerp waarbij we tijdens het negende jaarcongres ‘Vakmanschap van de Reclasseringswerker’ uitgebreid stil zullen staan. Hoe kan de reclassering haar werk zo goed mogelijk afstemmen op de cliënt en diens netwerk en leefomgeving en daarbij in doorlopende trajecten constructief samenwerken met andere professionals, met oog voor de veiligheid van de samenleving?

Hogeschool Utrecht, Bolognalaan 101, Utrecht
ConnectionOfficer – 5.png Open Dag

Open dag (11.00 - 15.00)

Kom naar de laatste open dag in Deventer, op zaterdag 28 maart van 11.00 tot 15.00 uur! Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. #lekkerbezig

april 2020

BigDataInfluencer Open Dag

Open dag (11.00 - 15.00)

Ben je geïnteresseerd in Hotel Management of Security Management? Kom dan naar de laatste open dag in Apeldoorn op zaterdag 4 april van 11.00 tot 15.00 uur. Op deze pagina vind je alle praktische informatie over deze dag en kun je je alvast aanmelden. #lekkerbezig

De Nettenfabriek, Spoorstraat 29, Apeldoorn
GettyImages-909076346.jpg Open Dag

Open avond deeltijd (18.00 - 21.00)

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie, cursus of module die bij jou past!