Mirjam Spitholt, Saxion
Corporate

I am Mirjam Spitholt, I am Saxion

Leestijd Minuten

I am Saxion is een serie portretten, waarin we Saxion-studenten en –medewerkers in beeld brengen en hen spontaan laten vertellen over wat zij op dat moment aan het doen zijn. Vandaag een portret van Mirjam Spitholt.

“Ik ben docent Bedrijfseconomie en Gelukskunde bij Saxion. Straks zit hier de zaal vol voor mijn workshop ‘Geluk zit in jezelf, maar......waar?’. Die geef ik samen met Joseph Oubelkas, die onterecht in een Marokkaanse gevangenis terecht kwam. Hij kan enorm inspirerend vertellen over hoe hij zich daar ondanks alle ellende staande hield. Dat heeft alles te maken met focus, vertrouwen en liefde. Ook ik laat zien dat geluk voor een groot deel maakbaar is door een beroep te doen op creativiteit, verbeelding, zelfkennis en intuïtie. Het leven lijkt niet altijd eerlijk. Je moet er zelf iets van maken. Leef in het nu en kijk vooral naar alles wat wel goed gaat. Dus: van lijder naar leider! Ik verwacht dat iedereen straks weggaat vol positieve energie! Hoe gaaf is dat?!”

Gerelateerde artikelen

Hans ten Brinke directeur Marketing Communicatie Saxion DMC (Toma Tudor) Corporate

Hans ten Brinke nieuwe directeur Marketing & Communicatie

29 juli 2020
BL1.jpg Onderwijs

Saxion sluit bizar studiejaar op symbolische wijze

3 juli 2020
SaxionLive met lector blockchain Jan Veuger Corporate

SaxionLive: laatste kennissessie voor de zomer