Alexander Wijninga, CEO en founder van Watermelon
Ondernemerschap

Route Suc6 met Alexander Wijninga

Leestijd Minuten

Op woensdag 27 februari vertelt niemand minder dan jonge ondernemer Alexander Wijninga, CEO en founder van Watermelon, over zijn route naar succes. Deze Nederlandse editie vindt plaats in het nieuwe Muziekcafé in de binnenstad van Enschede. Jij kunt erbij zijn!

ALS JE IN JEZELF GELOOFT, BEN JE ONOVERWINNELIJK
Alexander Wijninga is ondernemer in de dop en op jonge leeftijd al bekend geworden met vallen en opstaan. Alexander is CEO en founder van o.a. Watermelon, een bedrijf gericht op geautomatiseerde klantenservice met een gepersonaliseerde chatbot. Door een ‘akkefietje’ met WhatsApp ging Watermelon helaas failliet, maar Alexander zorgde voor een doorstart van het bedrijf. Dat definieert ook de basis van de verschillende bedrijven waar hij aan het roer staat: hard werken, fouten maken en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het de volgende keer beter gaat. Alexander is jong, barst van het talent en energie én hij is verkozen tot beste jonge ondernemer van Nederland.

WIL JE ER BIJ ZIJN? MELD JE GRATIS AAN
Wil jij weten welke stappen Alexander heeft gezet in zijn route naar succes? Benieuwd hoe hij omging met het faillissement van zijn bedrijf en waar de motivatie vandaan kwam om een doorstart te maken? Of heb jij vragen voor Alexander? Kom dan naar de Route Suc6 op 27 februari! Deelname aan de Route Suc6 is gratis en aanmelden kan via deze link.

>> Meer informatie
 

Gerelateerde artikelen

‘HappySyr’ wint Junior Startup Challenge 2019 Corporate

‘HappySyr’ wint Junior Startup Challenge 2019

28 juni 2019
June 05, 2019-21-4513-SaxionOndernemersAward-SaxionCVO-2Y3A5081-Shotmaniacs.jpg Ondernemerschap

Overdonderde winnaars na zinderende finale Saxion Ondernemers Award

6 juni 2019
Schrijf je in voor de Saxion Ondernemers Award Ondernemerschap

Reserveer je ticket voor de Grande Finale van de Saxion Ondernemers Award 2019