Kantoorruimte interior design
Organisatie

Jan des Bouvrie academy voldoet aan de vereisten voor het NTRO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Het keurmerk

Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Meer over het keurmerk
Logo NRTO

Gerelateerde artikelen

Studenten in werkruimte Organisatie

Open avonden Jan des Bouvrie Academie

29 september 2019
13723683953_56c36e77dd_o.jpg Organisatie

Kom kijken bij Interior Design & Styling op de onderwijsbeurs in Zwolle

27 september 2019
Kevin Spanninga WK BMX Challenge 2019 (Navadanet) topsport Saxion Studentenleven

Tweede BMX-wereldtitel voor Saxion-student Kevin Spanninga