Saxion viert 10 jaar Top Talent 🎉
Onderwijs

Saxion viert 10 jaar Top Talent 🎉

Leestijd Minuten

Saxion Top Talent, waar studenten naast hun opleiding een Honours Programme of Excellentietraject kunnen volgen, bestaat 10 jaar! In totaal zijn er al zo'n 400 studenten als Top Talent afgestudeerd. Het lustrum wordt eind februari met betrokken (oud) studenten en medewerkers gevierd.

Studenten die deelnemen aan zo’n Top Talent Programma zoeken vaak een uitdaging die verder gaat dan hun eigen opleiding. Het gaat hierbij niet alleen om studenten met de hoogste cijfers, maar vooral om studenten die sterk gemotiveerd zijn en over flink wat doorzettingsvermogen beschikken. Dit leidt naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ook tot beroepsbeoefenaren met een duidelijke meerwaarde voor het werkveld.

Gerelateerde artikelen

jim en tim Studentenleven

Deze twee podcasts zijn gemaakt door Saxion-studenten

22 april 2020
WhatsApp Image 2019-12-14 at 13.06.49 (2).jpeg Studentenleven

Studenten ondersteunen Duurzaamheidscentrum Deventer bij grote opening

23 januari 2020
pilot 1 Comenius hele team.JPG Onderwijs

Honours approach: ‘Samen studeren, dat is het codewoord’