Saxion viert 10 jaar Top Talent πŸŽ‰
Onderwijs

Saxion viert 10 jaar Top Talent πŸŽ‰

Leestijd Minuten

Saxion Top Talent, waar studenten naast hun opleiding een Honours Programme of Excellentietraject kunnen volgen, bestaat 10 jaar! In totaal zijn er al zo'n 400 studenten als Top Talent afgestudeerd. Het lustrum wordt eind februari met betrokken (oud) studenten en medewerkers gevierd.

Studenten die deelnemen aan zo’n Top Talent Programma zoeken vaak een uitdaging die verder gaat dan hun eigen opleiding. Het gaat hierbij niet alleen om studenten met de hoogste cijfers, maar vooral om studenten die sterk gemotiveerd zijn en over flink wat doorzettingsvermogen beschikken. Dit leidt naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ook tot beroepsbeoefenaren met een duidelijke meerwaarde voor het werkveld.

Gerelateerde artikelen

Innovation Days.jpg Onderwijs

Top Talent-studenten denken voor Saxion Green Office na over leven na corona

21 mei 2021
jim en tim Studentenleven

Deze twee podcasts zijn gemaakt door Saxion-studenten

22 april 2020
WhatsApp Image 2019-12-14 at 13.06.49 (2).jpeg Studentenleven

Studenten ondersteunen Duurzaamheidscentrum Deventer bij grote opening