CleanTech Battle3.jpeg
Onderwijs

Breng jouw duurzame oplossing verder tijdens de Cleantech Battle

Leestijd Minuten

Studenten in Oost-Nederland met oplossingen voor een duurzame, circulaire toekomst: doe mee met de Cleantech Battle 2023 op vrijdag 16 juni tijdens TECHFeast in Deventer. Pitch je idee voor ondernemers uit verschillende sectoren en schakel volop hun hulp, kennis en netwerk in. Maak bovendien kans op bedragen van €750,-, €500,- of €250,-, waarmee je ook echt de kans krijgt om het idee verder door te ontwikkelen.

Dit keer is de Battle een walking lunch (11:15 - 12:45 uur) met een aantal pitchrondes, waardoor nog meer studenten de kans krijgen hun idee verder te brengen samen met ondernemers. De ondernemers kiezen uit alle studenten(teams) drie winnaars. Aansluitend op de lunch, worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de opening (13:00 uur) van het TECHFeast Festival. Alle deelnemers krijgen bovendien een toegangsticket voor het festival.  

Meld je aan 

Vorig jaar pitchten studenten(teams) van uiteenlopende oplossingen voor complexe problemen: 3D-printmateriaal gemaakt van kunstgrasmatten of een oplossing voor het scheiden van urine en ontlasting van melkvee. Denk ook aan het verbeteren van stedelijk transport. Doe dit jaar mee met jouw duurzame oplossing! Schrijf je in als individu of team via het aanmeldformulier en reserveer een pitchplaats tijdens de walking lunch. Aanmelden kan tot maandag 22 mei 12.00 uur.

De Cleantech Battle 2023 is een initiatief van Platform Techniek Stedendriehoek en wordt mede mogelijk gemaakt door Regio Stedendriehoek. Kijk voor meer informatie op Cleantechregio.nl 

Gerelateerde artikelen

Corporate

Green Ambassador Marlies Pepers: stap voor stap groener

21 maart 2024
S20230309_DIGITAAL_OSS Week van de Duurzaamheid 2023 header NL (1).jpg Corporate

Saxion, UT en ROC van Twente gaan samen voor duurzaam

27 november 2023
Dorien Irokromo en Stephan Terpstra poseren voor het Klimaatplein bij Saxion (fotografie: Pien van der Woning) Onderwijs

Het Saxion Klimaatplein is er straks ook dankzij de inzet van studenten Dorien en Stephan