Textiel | mode opleiding hbo fashion Saxion

Dr. ir. Christian Struck, Lector Sustainable Building Technology

Christian werkt sinds februari 2015 bij Saxion. Eerst als docent/onderzoeker bij het lectoraat Duurzame Energievoorziening. In april 2017 is Christian benoemd tot lector “Sustainable Building Technology”. Zijn onderzoeksactiviteiten focussen zich op de reductie van broeikasgassen en het waarborgen van een gezond binnenklimaat in gebouwen.

... de reductie van broeikasgassen en het waarborgen van een gezond binnenklimaat in gebouwen.

Christian is na een technische opleiding aan de Beuth Hochschule te Berlijn (D) afgestudeerd in installatietechnologie. Daarna heeft hij vijf jaar voor een internationaal ingenieursbedrijf in Leeds (GB) en Berlijn (D) gewerkt en heeft hij een promotieonderzoek aan de TU Eindhoven (NL) afgerond. Tussen 2009 en 2015 was Christian actief als onderzoeker aan de Hochschule Luzern (CH).

Hij vormt een schakel tussen werktuigbouwkunde en bouwkunde en richt zijn aandacht voornamelijk op de interactie tussen de werktuigbouwkundige apparatuur in gebouwen, de gebouwschil en de gebruiker.

Naam organisatie

Functie

Bezoldigd | Onbezoldigd

Aanvang - Einde

 Development and Education of Youth in diverse Societies, Universiteit Utrecht Universitair docent Bezoldigd  Vaste baan (0,2 fte)

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op!

Christian Struck (fotografie Robin Kamphuis)

Dr. ir. Christian Struck

Lector Sustainable Building Technology

06 - 1323 1884 LinkedIn Profiel