Student op de trap glimlacht naar de fotograaf

Open avond: Human Resource Management

Wil jij alles weten over de Saxion-deeltijdopleiding Human Resource Management? Kom dan naar onze open avond voor deeltijdonderwijs en kom alles te weten over deze opleiding!

Zien we jou tijdens de open avond?

Ontdek alles over jouw favoriete deeltijdstudie

Veelgestelde vragen over deze opleiding

In onderstaande video vertellen wij hoe studeren in deeltijd bij Saxion er tijdens de coronacrisis uit ziet.

Een relevante praktijkomgeving voor hrm is een omgeving waar zich ‘het een en ander’ afspeelt op het gebied van hrm/personeelszaken. Vaak zijn dat middelgrote tot grote organisaties. De eerste jaren is het niet noodzakelijk dat je in een hr-functie werkt. Tegen het einde van de opleiding wordt wel van je verwacht dat je werkervaring op hr-gebied hebt opgedaan. Twijfel je of jouw werkomgeving relevant is of beschik je nog niet over een relevante praktijkomgeving dan gaan we daarover graag met je in gesprek.

In de opleiding komen actuele HR-thema’s aan bod als:  strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, arbeidsrecht, e-hrm, inclusiviteit, leiderschap en talentontwikkeling.

We toetsen door middel van relevante beroepsproducten. Dat is vaak een advies aan jouw organisatie over een hr-thema. Je maakt een analyse van jouw organisatie, bestudeert vakliteratuur, doet onderzoek en formuleert verbetervoorstellen. Deze presenteer je door middel van een adviesnota of een presentatie aan jouw werkgever/opdrachtgever.

Je krijgt bij aanvang van de studie een studiecoach toegewezen. In de gesprekken die je regelmatig met jouw studiecoach voert wordt aandacht besteed aan jouw studievoortgang, de balans tussen werk, opleiding en privé en ook aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Landing-OOA-focus.jpg

Open avond deeltijd

Meer informatie

Video's: studeren bij Saxion

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of weet jij al welke opleiding je aanspreekt, maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Maak dan gebruik van ons oriëntatie gesprek of het Studieadvies op maat!

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.