Studenten hr opleiding deeltijd Saxion | hbo hrm deeltijd
Deeltijd

Maak werk van talent, ga voor deeltijd HRM!

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer, Enschede

 • Lesdagen

  maandag (Enschede) of dinsdag (Deventer), 15.45 tot 21.15 uur

Heb je interesse in een loopbaan als adviseur voor mens en organisatie? Wil je mensen helpen bij het zoeken van werk dat bij hen past of organisaties bij het zoeken naar de juiste mensen? Mensen coachen bij het ontdekken van hun talent? Vind je het uitdagend om managers te adviseren over personeelsvraagstukken? Hoe mensen gezond en vitaal kunnen blijven in hun werk? Kortom: hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen? Dan is de opleiding Human Resource Management (HRM) echt iets voor jou! Je kunt deze opleiding van Saxion zowel in Enschede als in Deventer volgen. HRM is het vak van de toekomst. Het nieuwe werken, de lerende organisatie en talentontwikkeling zijn belangrijke uitdagingen. Mensen zijn op zoek naar zinvol en productief werk dat bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Organisaties zijn op zoek naar medewerkers met talenten die bijdragen aan het resultaat.
HRM omvat het vakgebied van talentontwikkeling, personeelsmanagement en begeleiden van mensen naar werk. Ben je op zoek naar een mix van psychologie en bedrijfskunde dan is HRM echt iets voor jou!
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks?

 • Je kunt met mensen (samen)werken en beleidsmatig en strategisch meedenken. Zo lever je meerwaarde aan je organisatie.
 • Doordat je sociaal, betrokken en ambitieus bent en kunt anticiperen staat er een wereld voor je open.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je HRM opleiding deeltijd

Jij wilt leren hoe je organisaties helpt om te gaan met de steeds snellere en radicalere veranderingen die op hen afkomen. De deeltijdopleiding Human Resource Management (deeltijd HRM) is gericht op het vernieuwen, ontwikkelen en innoveren van het menselijk kapitaal van een organisatie. Je leert hoe je het management van een organisatie verstevigt en hoe je (top)talent aantrekt, behoudt en ontwikkelt. Kortom: je leert hoe je de baan en organisatie van de toekomst vormgeeft.

Studenten HRM opleiding deeltijd Saxion | deeltijd HRM

Bekijk de video over deze opleidingDE opleiding hrm deeltijd IN EEN NOTENDOP

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de HR opleiding deeltijd, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2023-2024 voor de HRM opleiding deeltijd bedraagt € 2.314. Eerstejaars betalen € 1.157.

Meer over (eventuele extra) kosten

Benieuwd of deze opleiding écht bij je past?

Vraag hier een Studieadvies op maat gesprek aan. Dit gesprek is zowel informerend als adviserend.

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen

Met mensen (samen)werken, beleidsmatig en strategisch meedenken met als doel meerwaarde te leveren aan je organisatie. Als jouw ambitie daar ligt, ben je op je plek in het HRM-werkveld en biedt de opleiding HRM deeltijd van Saxion je een prima perspectief op uitdagende functies. 

Moderne HRM adviseur

De mogelijkheden zijn legio, van HRM-strateeg of manager tot loopbaanadviseur of development specialist. In onze modules op maat heb je kennisgemaakt met de strategische aspecten van de moderne HRM-adviseur. Je weet hoe je talent aantrekt, medewerkers enthousiasmeert, e-HRM processen en data effectief inzet en je inzichten rond interne strategische processen en externe trends effectief aanwendt. Sociaal, betrokken, ambitieus en anticiperend zijn jouw kwaliteiten. Voor zowel die HRM- professional als zijn omgeving gaat een wereld open.

HRM & Verandermanagement5.jpg

Het feit dat Saxion Parttime School me de mogelijkheid geeft om twee modules in plaats van drie per kwartiel te volgen, helpt enorm. Ik kan de druk van de studie beter verspreiden. Dat de opleiding daardoor een jaar langer duurt, maakt voor mij niet uit.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen