DT.OA - Website Header 3120x840 - 1 – 3.png

Open avond: Ondernemerschap & Retailmanagement

Wil jij alles weten over de Saxion-deeltijdopleiding Ondernemerschap en Retail Management? Kom dan naar onze open avond voor deeltijdonderwijs en kom alles te weten over deze opleiding!

Zien we jou tijdens de open avond?

Ontdek alles over jouw favoriete deeltijdstudie

Veelgestelde vragen over deze opleiding

Voor de vier jarige hbo-opleiding Ondernemerschap & Retail Management is een ideale praktijkomgeving een retailorganisatie waarbij sprake is van een centrale organisatie met meestal meerdere (online en offline) verkoopkanalen. Een voorbeeld is het grootwinkelbedrijf, zowel in de food- als de non-foodsector, met een hoofdkantoor en een aantal winkelvestigingen. De meeste van onze studenten hebben al ruime ervaring op de winkelvloer en binnen de organisatie uiteenlopende verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Daarnaast leiden we op tot ondernemer of ondernemend manager. Deze studenten zijn al een aantal jaren werkzaam in het MKB in functies die vaak sterk marktgericht zijn en verschillende producten en/of diensten op de markt brengen en behouden. De zelfstandig ondernemer die bij ons komt studeren heeft al een aantal jaar een succesvolle onderneming en is een specialist die de liefde voor het product en/of dienst weet over te brengen op eventueel zijn medewerkers én klanten.

Per module kun je rekenen op een inspanning van 7 uur per week. Dit is inclusief de anderhalf uur durende wekelijkse bijeenkomst. Je kunt per kwartiel 3 modules inplannen, dus zal de studie per week 21 uur kosten. De meeste van onze studenten werken daarom vaak maximaal 32 uur per week.

Nee er is geen groepswerk in de zin dat je samen opdrachten moet maken. Tijdens de bijeenkomsten vragen we wel van je om actief deel te nemen en indien nodig medestudenten van feedback te voorzien.

Je maakt beroepsproducten. Dit zijn verslagen waarin je laat zien dat je voldoende kennis hebt van een bepaald onderwerp. Je doet dit door de kennis toe te passen in de organisatie waar je werkt. Bij de meeste beroepsproducten heb je input van jouw organisatie nodig. Daarom is het goed dat je voorafgaand aan de studie bespreekt met de werkgever dat je gaat studeren bij Saxion Parttime School.

Ja, zodra je bij ons begint met de opleiding krijg je een studiecoach. Met hem of haar heb je een aantal keer per jaar een gesprek over de voortgang van de studie. Je kunt bij de studiecoach ook alle vragen stellen over alles wat met de studie te maken heeft, maar ook als je vragen hebt over hoe je bijvoorbeeld meer balans krijgt tussen studie, werk en privé.

Landing-OOA-focus.jpg

Open avond deeltijd

Meer informatie

Video's: studeren bij Saxion

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of weet jij al welke opleiding je aanspreekt, maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Maak dan gebruik van een meeloopdag of het Studieadvies op maat!

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.