Voor diegene die zijn ondernemerscompetenties verder wil ontwikkelen
Deeltijd

Voor diegene die zijn ondernemerscompetenties verder wil ontwikkelen

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Enschede, Deventer

 • Lesdagen

  Maandag (Enschede) of dinsdag (Deventer), 15.45 - 21.15 uur

Als zelfstandig ondernemer of manager wil je groeien in je rol. Of je hebt de ambitie om aan de slag met je ondernemerscompetenties. Beginnende ondernemers of ondernemende managers in het bedrijfsleven hebben vaak na een tijdje iets extra's nodig om hun bedrijf, organisatie óf zichzelf verder te ontwikkelen. De deeltijdopleiding Ondernemerschap & Retailmanagement (voorheen Small Business & Retail Management) is een ideale aanvulling voor jou en je ondernemersvaardigheden.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks

 • Je bent met het diploma Bachelor of Science (BSc) op zak (beter) in staat om je als ondernemend manager met commerciële instelling en creativiteit functies vervullen bij diverse bedrijven in de retailbranche
 • Je zal in staat zijn om op passende wijze leiding te geven aan organisatieonderdelen en plannen op te stellen die de verschillende organisatiedelen effectiever en efficiënter te laten verlopen.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Heb je de plannen om voor jezelf te beginnen, een bedrijf te runnen of een familiebedrijf over te nemen? Bij de deeltijd hbo-opleiding Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business & Retail Management) van de Parttime School zet je heel concreet stappen om een koers te bepalen voor jouw business.

Studie-inhoud
Tijdens je studie Ondernemerschap & Retail Management

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management Parttime School, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt voor je toelating. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2020-2021 voor de deeltijdopleiding Ondernemerschap & Retail Management bedraagt € 2.143.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen

Met het diploma Bachelor of Science (BSc) op zak, ben je (beter) in staat om een eigen onderneming te starten of een (familie)bedrijf over te nemen. Ook kun je als ondernemend manager met commerciële instelling en creativiteit functies vervullen bij diverse bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een shopmanager, vestigingsmanager, bedrijfsleider of een filiaalmanager. 

Studieadvies op maat

Gerelateerde opleidingen