Toelating

Om in aanmerking te komen voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een lesbevoegdheid (eerstegraads, tweedegraads, pabo).

Daarnaast moet je wiskunde startniveau havo wiskunde B zijn. Dat heb je met een havo-diploma met een voldoende voor wiskunde B of een vwo-diploma met wiskunde A of B. Heb je dat niet, dan kun je je startniveau ook via een toelatingsexamen laten zien.

We kennen een ruimhartig vrijstellingenbeleid. Als je redelijkerwijs kunt aantonen dat je bepaalde vakken in een andere opleiding al hebt gedaan (bijvoorbeeld het vak Statistiek bij een studie Psychologie), dan kun je daarvoor een vrijstelling krijgen.

Aanmelden 
Om je aan te melden doorloop je de volgende stappen:

  1. Download en lees de handleiding Aanmelden
  2. Download en lees de Algemene Voorwaarden
  3. Download en lees het Onderwijs- en Examenreglement (OER)
  4. Account aanvragen via sis.saxion.nl/account
  5. Aanmelding via sis.saxion.nl

Na aanmelding krijg je een uitnodiging voor een intakegesprek. Hier wordt besproken wat je van de opleiding verwacht en wat er van jou verwacht wordt.

Specifieke onderwijsvragen?
Heb je specifieke vragen of zoek je zekerheid in je keuze? Neem dan contact met ons op via 088 - 019 3440 of lerarenopleiding.next@saxion.nl

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Servicepoint. Servicepoint vind je in Deventer en Enschede en is op elke werkdag geopend. Alle (toekomstige) Saxion-studenten kunnen hier terecht, ongeacht op welke locatie je studeert of gaat studeren.