Kosten

De master Musculoskeletaal kent twee trajecten. De kosten zijn afhankelijk van welk traject jij volgt: het reguliere of specifieke traject.

Voor 2023-2024 betaal je voor het reguliere traject van deze masteropleiding €7.100. Dit traject is bedoeld voor fysiotherapeuten die manueel therapeut of sportfysiotherapeut willen worden.

Aanvullende kosten

De kosten zijn inclusief inschrijfgeld, stages, toetsen en toegang tot de digitale leeromgeving. De kosten voor de boeken worden apart gerekend. De boeken kosten ongeveer €700. 

Voor 2023-2024 betaal je voor het specifieke traject van deze masteropleiding €3.125. Dit traject is bedoeld voor sportfysiotherapeuten of manueel therapeuten die een Master of Science graad willen halen.

Aanvullende kosten

De kosten zijn inclusief inschrijfgeld, stages, toetsen en toegang tot de digitale leeromgeving. De kosten voor de boeken bedragen ongeveer €215. 

Voor ondernemers/werkgevers bestaan er mogelijkheden om de kosten van de opleiding fiscaal te boeken en daarnaast nog aanspraak te maken op de fiscale scholingsaftrek. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de belastinggidsen of een belastingadviseur. 

Bekijk ook: