Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Archeologie maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige bijeenkomst waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Archeologie 

Archeologie of oudheidkunde is de wetenschap die overblijfselen van oude culturen bestudeert om het verleden te reconstrueren en  te duiden. Deze overblijfselen, in het bijzonder doorde mens vervaardigde gebruiksvoorwerpen, worden bij opgravingen gevonden. Om de opgravingen voor te bereiden, uit te voeren en de vondsten te verwerken, maakt men gebruik van de hedendaagse techniek en is samenwerken met andere vakgebieden noodzakelijk. Tijdens Meet & Greet ga je aan slag met een opdracht over het leren denken als een archeoloog.

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Check ook de ongewenste mailboxmap of spambox van je mailbrowser.