Professor Abeje Mersha houdt een drone vast

Sleuteltechnologieën

Technologie speelt in toenemende mate een rol in hoe wij leven. Het verandert nu en in de toekomst op ingrijpende wijze de manier waarop wij leven, leren, innoveren, werken en produceren. Sleuteltechnologieën zijn technologieën die toepasbaar zijn in alle sectoren.

Het zwaartepunt Sleuteltechnologieën verbindt de Saxion-lectoraten met elkaar, waardoor samenwerkingsvoordelen ontstaan en kennis breder wordt verspreid, zowel binnen Saxion als het lokale werkveld. Hierbij sluit het zwaartepunt aan op de regionale behoeften en focust het specifiek op bedrijven die met technologische ontwikkeling bezig zijn. Juist door deze duidelijke focus op technologie kan Saxion zich ook landelijk op dit thema profileren. 


Lectoren

Een lector is een gepromoveerde onderzoeker die praktijkgericht onderzoek verricht. Daarnaast leidt een lector de onderzoeksgroep, ook wel het 'lectoraat', waarbinnen dit onderzoek wordt uitgevoerd. Meer weten over de expertises van een lector? Klik op de naam om zijn of haar profiel te lezen.

Nieuws over sleuteltechnologieën

Vragen voor onze lectoren

Rozanne Harleman.jpg

Rozanne Harleman

Persvoorlichter (ma t/m vrij)

06 - 8362 4197