Participatiebanen bij Saxion

Saxion maakt werk van de Participatiewet

Saxion wil een organisatie zijn die diversiteit, talenten en vermogens op de arbeidsmarkt optimaal inzet: nu en in de toekomst. Vanuit de ambitie om een inclusieve organisatie te worden, voert Saxion actief beleid om medewerkers met een (arbeids-)beperking in te zetten op allerlei functies binnen de organisatie.

We richten ons voornamelijk op mbo- en hbo-functies in zowel ondersteunende rollen als functies in- of dicht tegen het onderwijs en onderzoek aan. We kijken naar talenten en mogelijkheden van kandidaten en zoeken banen die daarbij zoveel mogelijk aansluiten: regulier waar mogelijk, maatwerk indien nodig! 

Voor wie?

De participatiebanen van Saxion zijn bedoeld voor mensen die behoren tot de doelgroep van de Participatiewet. Het gaat hierbij om mensen die niet in staat zijn zelfstandig het minimumloon te verdienen, mensen met een Wajong en mensen met een WSW-indicatie. Wil je in aanmerking komen voor een participatiebaan bij Saxion, dan moet je zijn opgenomen in het ‘’doelgroepregister’’ van het UWV.

Ben jij onze toekomstige collega?

Behoor jij tot de doelgroep, heb je aantoonbaar mbo-niveau 3/4, hbo-niveau of hoger en lijkt het je leuk om te werken voor onze hogeschool? Stuur ons dan je CV met motivatiebrief in een open sollicitatie naar participatiebanen.hrm@saxion.nl. Wij kijken dan of er mogelijkheden zijn binnen Saxion.

N.B. Omdat we veelal maatwerk leveren, nodigen wij potentieel geschikte kandidaten eerst uit voor een kennismakingsgesprek met een adviseur Participatiewet.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de wijze waarop Saxion invulling geeft aan de Participatiewet, dan kun je contact opnemen met Anton Dijkstra (mobiel 06 - 1386 4502), adviseur Participatiewet, Dienst HRM.

Acquisitie naar aanleiding van deze webtekst wordt niet op prijs gesteld.