Inschrijven deeltijdstudie Saxion

Inschrijven voor een deeltijdopleiding

Nadat je een deeltijdopleiding hebt gevonden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Maar hoe zit het met de inschrijving, toelatingseisen en de kennismaking met de opleiding? Alles wat je moet weten over jouw inschrijving vind je hier!

Inschrijven deeltijdopleiding

Wil jij je direct aanmelden voor een deeltijdopleiding van Saxion? Dit gaat via Studielink. Tip: zorg dat je je persoonlijke DigiD-inlog bij de hand hebt.

Sneller je diploma halen?

Als professional heb je je door de jaren heen waarschijnlijk ontwikkeld in je werk. Niet alleen door de werkervaring die je hebt opgedaan, maar ook door cursussen of een niet afgemaakte hbo-opleiding. Deze geven jou wellicht een voorsprong in jouw (toekomstige) studietraject. Bij ons kan dat op verschillende manieren middels het valideringstraject. 

Ontdek de mogelijkheden van het valideringstraject
valideringstraject body.jpg

Begin je deeltijdstudie goed met het 100 dagen-programma

Een deeltijdstudie (gaan) doen: het heeft veel impact op je leven. De combinatie van studeren, werk en privé is een behoorlijke uitdaging. Een goede start helpt daarbij. Om je op weg te helpen, hebben we het 100 dagen-programma opgezet. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk hier het 100 dagen-programma
100 dagen-programma deeltijd

Inschrijving gelukt?

Fijn om te horen! Om je studie straks goed van start te kunnen laten gaan, hebben we alle startersinformatie voor deeltijdstudenten op een rij gezet. Je kunt hier informatie vinden over de start van je studie, het rooster, boekenlijst en informatiebijeenkomsten.  

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met het Saxion Informatie Centrum. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.