Studenten deeltijd

Starten met een deeltijdstudie

Je hebt je aangemeld voor een deeltijdopleiding, goed bezig! Maar hoe nu verder? Dat lees je hier! Op deze pagina vind je nuttige informatie om je inschrijving te voltooien.

Van aanmelding naar de start van je studie 

Heb je je aangemeld voor een deeltijdopleiding? Dan lees je hieronder wat je nog kunt verwachten! 

Let op: door de huidige situatie rondom het coronavirus kunnen onderstaande informatie en de genoemde data niet meer van toepassing zijn. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ

Om in september te kunnen starten moet je vóór 15 augustus zijn aangemeld. 
Wil je starten in februari dan moet je vóór 15 januari aangemeld zijn. 
 
Wanneer je je aanmeldt via studielink.nl voor een studie bij Saxion, ontvang je van ons een e-mail met je studentnummer. 
 
Let op: Heb je je aangemeld voor een opleiding met een loting, onderzoek aanvullende eisen of werkplekeis? Dan gelden er andere inschrijfvoorwaarden.
Check jouw opleidingspagina voor meer info! 

Voor de start van je studie kun je je inschrijven voor een studieadvies op maat gesprek. Dit kan voor je aanmelding maar ook na je aanmelding.

Tijdens dit gesprek kijken we samen met jou of de studie van jouw keuze bij jou past en wat nodig is om te kunnen starten. Ook kun je hier al je vragen stellen die je nog hebt voor de start van je studie. 

Aanmelden voor een studieadvies op maat kan hier.

Voorafgaand aan de start van je opleiding organiseert iedere opleiding een opleidingsintroductie. Tijdens de opleidingsintroducties kom je alles te weten over je rooster, boekenlijst en maak je kennis met je groep. 

Alle informatie om goed van start te gaan vind je hier.  

Als je er voor kiest om in februari te starten met jouw deeltijdopleiding bij Saxion, dan vind je van te voren alle informatie omtrent je rooster en boekenlijst bij de startersinformatie van jouw opleiding. Tot die tijd vind je op de pagina handige informatie en tips met betrekking tot studeren in deeltijd.