saxion-apeldoorn-hires-100.jpg

Je hebt je aangemeld voor een opleiding, goed bezig! Maar hoe nu verder? Dat lees je hier! Stap voor stap hebben we nuttige info voor je opgesomd om je te helpen je inschrijving te voltooien.

Van aanmelding naar de start van je studie

Heb je je aangemeld voor een voltijd opleiding? Dan lees je hieronder wat je nog kunt verwachten!

Let op: door de huidige situatie rondom het coronavirus kunnen onderstaande informatie en de genoemde data niet meer van toepassing zijn. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ!

Je hebt je via studielink.nl aangemeld voor een studie bij Saxion. Je hebt van Saxion een e-mail ontvangen met je studentnummer. 

Let op: Heb je je aangemeld voor een opleiding met een loting, onderzoek aanvullende eisen of werkplekeis? Dan gelden er andere inschrijfvoorwaarden. Check jouw opleidingspagina voor meer info!

Vanaf 1 maart word je uitgenodigd voor een Meet & Greet met jouw opleiding.  Hieronder lees je daar meer over. 

Wat is Meet & Greet?

Tijdens Meet & Greet maak je kennis met toekomstige medestudenten, huidige studenten en je nieuwe docenten. Het is een relaxte en gezellige manier om alvast meer te horen over het onderwijsprogramma. Zo weet je zeker dat je straks op de goede plek zit. Een goed begin is het halve werk! 

Let op: door de maatregelen rondom het coronavirus wordt Meet & Greet voorlopig niet aangeboden. Na je aanmelding in Studielink ontvang je van je opleiding een mail met meer informatie. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ!

Maak voordat je op vakantie gaat je inschrijving compleet. Om in september te kunnen starten moet je je inschrijving voor 31 augustus voltooid hebben. Noteer deze data dus in je agenda!

In de laatste week van augustus organiseert iedere opleiding een opleidingsintroductie. Tijdens de opleidingsintroducties kom je alles te weten over je rooster, boekenlijst en maak je kennis met je groep.  worden dan veelal bekendgemaakt en je maakt kennis met je docenten en medestudenten.

Alle informatie om goed van start te gaan vind je vanaf eind juli ook op de startersinformatiepagina van jouw opleiding. 

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

Noteer onderstaande dagen alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! 

  • Maandag 24 en/of dinsdag 25 augustus voor de academie introducties.
  • Woensdag 26 augustus HOI Apeldoorn 
  • Woensdag 26 en donderdag 27 augustus HOI Enschede en Deventer

Wil je meer informatie over de HOI? Klik dan hier!

Op maandag 31 augustus 2020 start het studiejaar. Meer info over waar je hoe laat moet zijn op jouw eerste lesdag vind je vanaf half juli de op Startersinformatie-pagina.