Course Catalogue.jpeg

Course Catalogue

Je hebt het vast een keer voorbij zien komen; de studiegids. Vaak een prachtige, dikke brochure, maar daardoor niet altijd even praktisch. Met onze online Course Catalogue bieden we je een digitaal overzicht van onze opleidingen.

Wat is een Course Catalogue?

Eigenlijk is het heel simpel en erg handig. Een Course Catalogue is een gedetailleerd overzicht van al onze opleidingen tot op het niveau van leereenheden. Dit is dus dé online informatiebron waar jij alle feitelijke en objectieve informatie kan vinden van jouw favoriete studie. Zoek hieronder tussen de verschillende soorten opleidingen en duik in de Nederlandse Course Catalogue!

VT 2021-2022 Wouke.jpg

Course Catalogue (NL)

Bachelors Voltijd

Hier vind je alle voltijd bachelor-studies bij Saxion. Een bachelor is een vierjarige hbo-opleiding en voltijd betekent, je raadt het al, dat je dit fulltime volgt. In dit gedeelte van de Course Catalogue vind je zowel de Nederlandse en 'English taught' bachelors. English taught onderwijs is ingericht voor Nederlandse studenten die voorkeur geven aan een Engelstalige opleiding. 

Bekijk het aanbod
Jongen lacht naar camera en staat bij geverfde muur

Bachelors Deeltijd

Ook in deeltijd, parttime, kun je een bachelor opleiding volgen. Bekijk hier het aanbod van deeltijdstudies in de Course Catalogue.

Bekijk het aanbod
VT 2021-2022 Sophie.jpg

Associate degree's

Associate degrees zijn tweejarige hbo-opleidingen. Bij Saxion bieden we dit zowel in voltijd als in deeltijd aan. Bekijk hier het aanbod!

Bekijk het aanbod
Valeria staat voor bakstenen muur en wijst naar camera

Masters

Een master is een verdiepende een- of tweejarige vervolgopleiding die je na je bachelor kunt volgen. Bij Saxion kun je dit zowel in voltijd, deeltijd als duaal volgen.

Bekijk het aanbod
Jonge vrouw staat voor gebouw en lacht

Minors

Tijdens je opleiding kies je een minor. Een minor is een verplicht half jaar onderwijs naar keuze van 30 studiepunten (ects). Check hier het actuele aanbod.

Bekijk het aanbod
VT 2021-2022 Olivier.jpg
pexels-andrea-piacquadio-3769021.jpg

International Course Catalogue

Looking for the English version of our Course Catalogue? Click here to find information for international students!

Open course catalogue (English)