Saxion-medewerkster achter een laptop

Studieboeken en studiemateriaal

Om goed voorbereid te kunnen starten met je deeltijdopleiding is het belangrijk dat je de studieboeken op tijd bestelt.

Studieboeken

Je kunt de boeken via diverse kanalen bestellen. Sommige boeken zijn bijvoorbeeld ook tweedehands te verkrijgen. Let dan wel even goed op of je de juiste versie/ editie bestelt. Ons advies is om je boeken per kwartiel te bestellen.

Laptop

Naast je boeken heb je bij sommige opleidingen ook nog andere studiematerialen nodig. Dit verschilt per studie. Bij al onze opleidingen adviseren we om een goede laptop of tablet aan te schaffen, met camera en microfoon. Dit is noodzakelijk, omdat we met een online leeromgeving werken waar je zowel tijdens de les, thuis en op je werkplek mee moet kunnen werken.

Studiemateriaal

Bij enkele opleidingen vragen ze je ook om extra materialen aan te schaffen voor praktische vakken. Kijk op de pagina van jouw studie onder het kopje 'kosten' welke studiematerialen je eventueel nog nodig hebt naast je boeken en laptop. Zo ga je goed voorbereid van start!

Hardware en software met korting kopen

Wil jij hardware en/of software met korting kopen? Dat kan! Saxion is namelijk aangesloten bij SURFspot. SURFspot is een non profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment van leveranciers zoals: Adobe, McAfee, Amac en Microsoft. Ga hiervoor naar surfspot.nl, selecteer Hogeschool Saxion als instelling en log in met jouw Saxion-account voor een overzicht van de producten en kortingen.