Saxion Fast Forward Effect Oldenzaal

Fast Forward voor organisaties

Heeft jouw organisatie behoefte aan een young professional van hoog niveau, die optimaal gemotiveerd is om zijn of haar talenten in te zetten? En wil je daarnaast een personeelsinvestering doen met een hoog rendement en laag risico? Kies dan voor een trainee van Fast Forward!

Interesse in een trainee van Fast Forward?

Ja ik wil een trainee!

Fast Forward traineeship

Fast Forward is al twintig jaar dé talentenvijver voor organisaties in Oost-Nederland. We zorgen voor topkwaliteit trainees door een strenge selectieprocedure. Alleen de beste afgestudeerde wo- en ho-studenten uit de regio worden ingezet. Zo zijn jullie verzekerd van een trainee die jullie organistatie vooruithelpt. 

Waarom kiezen voor een trainee van Fast Forward?

 • Jaarlijks variëteit van ongeveer 50 talenten van hoog niveau en motivatie, geselecteerd via een strenge selectieprocedure. Zo zijn jullie verzekerd van topkwaliteit trainees.
 • Laag financieel risico: relatief laag instaptarief en vastgestelde periode van acht maanden (dit kan in overleg worden uitgebreid).
 • Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor werving en selectie, je bent er zelf geen tijd en geld aan kwijt.
 • Zeer gemotiveerde werknemers met actuele kennis, die zich optimaal willen ontwikkelen.
 • Meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden en selecteren van toptalenten.
 • Uitstekend geschikt voor een langere samenwerking, waardoor je continu verzekerd bent van een nieuwe stroming toptalenten. 
 • Actieve bijdrage aan de talentontwikkeling van de regio.

Fast Forward Traineeship: 'Jonge professionals als Laurijn bieden bedrijven echt meerwaarde'

Een ‘win-win-samenwerking’, zo omschrijft Thijs Oude Nijhuis van Effect Personeelsdiensten zijn eerste ervaringen met het Saxion Fast Forward-programma. Het afgelopen half jaar was Laurijn Blockhuis, pas afgestudeerd bij Saxion, als trainee werkzaam bij de Twentse arbeidsbemiddelaar waar Thijs vestigingsmanager is. “Jonge professionals als Laurijn bieden bedrijven echt meerwaarde,” vertelt hij.

Bekijk hier het hele interview
20200611 Saxion Fast Forward Effect Oldenzaal Tudor & Romita2.JPG

'Met een Fast Forward-trainee haal je iemand binnen die met een frisse blik naar je organisatie kijkt'

Na het behalen van haar Saxion-diploma Sociaal Juridische Dienstverlening wilde Lauren Bijen (22) zich graag verder oriënteren op wat er mogelijk was. Een master? Werkervaring opdoen in haar vakgebied of eerst eens verder buiten de vaste kaders kijken? Ze koos voor dat laatste en meldde zich aan voor het Fast Forward Traineeship van Saxion. Inmiddels is Lauren voor haar eerste opdracht verbonden aan Opleidingsinstituut KMBV.

Bekijk hier het hele interview
'Met een Fast Forward-trainee haal je iemand binnen die met een frisse blik naar je organisatie kijkt'

Ervaring: Jordan is Fast Forward Trainee bij Sportverlichting.com

Jordan Heuver startte in januari dit jaar als Fast Forward Trainee bij Sportverlichting.com. Dit Deventer bedrijf, van Martin Bolderman, ondersteunt sportclubs bij het vervangen van hun veldverlichting door duurzame LED-toepassingen. Jordan sprak eind februari over zijn ervaringen als Fast Forward Trainee: “Ik kan nu snel schakelen, het is een dynamische start van mijn carrière.”

Lees hier het hele interview

Kies ook voor een toptalent van Fast Forward!

Geef jullie vacature door, dan gaan wij op zoek naar de perfecte match

Je krijgt op projectbasis de beschikking over een toptalent die gemotiveerd is om zichzelf uitgebreid te ontwikkelen. Je kunt je trainees inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden of voor het uitvoeren van dat ene project waar je al een tijd mee aan de slag wilt. 

Up to date kennis en expertise 
De trainees zijn fulltime beschikbaar (0,9 fte). Op vrijdagmiddag volgen ze bij Saxion een ontwikkeltraject. Met behulp van masterclasses en coaching zorgen we ervoor dat de trainees de beste versie van zichzelf worden. De masterclasses worden verzorgd door experts uit het werkveld. Onder andere masterclasses over personal branding, leiderschap, creativiteit, ondernemerschap en projectmanagement komen aan bod.

Uitwisselen van kennis en ervaring
Kennis en ervaring van de praktijk worden in hechte groepen van ongeveer vijftien trainees met elkaar uitgewisseld. Zo leren ze niet alleen van jullie en de masterclasses, maar ook van elkaar. Een trainee wordt hierdoor met de week waardevoller voor jullie organisatie. 

Door met ons samen te werken, krijgen jullie toegang tot onze talentenvijver. In samenspraak kiezen we de optimale kandidaat voor jullie vacature. Je neemt vervolgens een hoogopgeleide medewerker in dienst die actuele kennis en nieuwe inzichten meebrengt. Bovendien is een trainee in staat om zich het werk en de omgeving snel eigen te maken.

 • hbo- of wo-afgestudeerd;
 • gemiddeld tussen de 22 en 26 jaar; 
 • woonachtig in Oost-Nederland; 
 • diverse specialisaties en achtergronden; 
 • gedreven en ambitieus; 
 • oriënteren in nieuw vakgebied of branche; 
 • op projectbasis ervaring opdoen; 
 • sociaalvaardig; 
 • fulltime beschikbaar (0,9 fte); 
 • voldoet aan strenge toelatingseisen (o.a. persoonlijkheidsonderzoek en assessment).

FAFO-event 

Vrijdag 11 december stonden we digitaal stil bij 20 jaar Fast Forward. Een online pre-event boordevol kennis en leuke sessies!

Wil je het event bekijken of terugkijken? Geen probleem!
De opname vind je via deze link.

Contact

Fast forward

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar fastforward@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze adviseurs. Klik op de naam om een mail te sturen.