Saxion Fast Forward Effect Oldenzaal

Fast Forward voor organisaties

Heeft jouw organisatie behoefte aan een young professional die gemotiveerd is om zijn of haar talenten in te zetten en jouw bedrijf verder te helpen? Kies dan voor een trainee van Fast Forward!

Interesse in een trainee van Fast Forward?

Ja, ik wil een trainee!

Ervaringen lezen?

Met 1200 plaatsingen bij meer dan 500 organisaties hebben we ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. We nemen je graag mee naar de ervaringen van zowel bedrijf als trainee. 

Overzicht ervaringen
20200611 Saxion Fast Forward Effect Oldenzaal Tudor & Romita2.JPG

We kunnen natuurlijk zelf genoeg redenen verzinnen waarom Fast Forward de beste start van je carrière is, maar dit laten we liever over aan onze trainees. Waar zijn ze mee bezig, wat is voor hen de meerwaarde en hoe ontwikkelen ze zich? Check het hieronder.

Overzicht ervaringen
Yessie liep traineeship bij Saxion-lectoraat Mechatronica: ‘Een absolute meerwaarde’

Fast Forward traineeship

Fast Forward is al twintig jaar dé talentenvijver voor organisaties in Oost-Nederland. Met meer dan 1200 plaatsingen aan ervaring. We zorgen voor topkwaliteit trainees door een strenge selectieprocedure. Alleen de beste afgestudeerde wo- en ho-studenten uit de regio worden ingezet. Zo zijn jullie verzekerd van een trainee die jullie organistatie vooruithelpt. 

Waarom kiezen voor een trainee van Fast Forward?

 • Jaarlijks variëteit van ongeveer 50 talenten van hoog niveau en motivatie, geselecteerd via een strenge selectieprocedure. Zo zijn jullie verzekerd van topkwaliteit trainees.
 • Laag financieel risico: relatief laag instaptarief en vastgestelde periode van acht maanden (dit kan in overleg worden uitgebreid).
 • Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor werving en selectie, je bent er zelf geen tijd en geld aan kwijt.
 • Zeer gemotiveerde werknemers met actuele kennis, die zich optimaal willen ontwikkelen.
 • Meer dan twintig jaar en 1000 plaatsingen ervaring in het begeleiden en selecteren van toptalenten.
 • Uitstekend geschikt voor een langere samenwerking, waardoor je continu verzekerd bent van een nieuwe stroming toptalenten. 
 • Actieve bijdrage aan de talentontwikkeling van de regio.

Praktische informatie

Je krijgt op projectbasis de beschikking over een toptalent die gemotiveerd is om zichzelf uitgebreid te ontwikkelen. Je kunt je trainees inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden of voor het uitvoeren van dat ene project waar je al een tijd mee aan de slag wilt. 

Up to date kennis en expertise 
De trainees zijn fulltime beschikbaar (0,9 fte). Op vrijdagmiddag volgen ze bij Saxion een ontwikkeltraject. Met behulp van masterclasses en coaching zorgen we ervoor dat de trainees de beste versie van zichzelf worden. De masterclasses worden verzorgd door experts uit het werkveld. Onder andere masterclasses over personal branding, leiderschap, creativiteit, ondernemerschap en projectmanagement komen aan bod.

Uitwisselen van kennis en ervaring
Kennis en ervaring van de praktijk worden in hechte groepen van ongeveer vijftien trainees met elkaar uitgewisseld. Zo leren ze niet alleen van jullie en de masterclasses, maar ook van elkaar. Een trainee wordt hierdoor met de week waardevoller voor jullie organisatie. 

Door met ons samen te werken, krijgen jullie toegang tot onze talentenvijver. In samenspraak kiezen we de optimale kandidaat voor jullie vacature. Je neemt vervolgens een hoogopgeleide medewerker in dienst die actuele kennis en nieuwe inzichten meebrengt. Bovendien is een trainee in staat om zich het werk en de omgeving snel eigen te maken.

 • hbo- of wo-afgestudeerd;
 • gemiddeld tussen de 22 en 26 jaar; 
 • woonachtig in Oost-Nederland; 
 • diverse specialisaties en achtergronden; 
 • gedreven en ambitieus; 
 • oriënteren in nieuw vakgebied of branche; 
 • op projectbasis ervaring opdoen; 
 • sociaalvaardig; 
 • fulltime beschikbaar (0,9 fte); 
 • voldoet aan strenge toelatingseisen (o.a. persoonlijkheidsonderzoek en assessment).

Interesse in een trainee van Fast Forward?

Ja, ik wil een trainee!

Contact

Fast forward

Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar fastforward@saxion.nl of bel met 088 - 019 6082. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze adviseurs. Klik op de naam om een mail te sturen. Of dien gelijk jullie vacature in via dit formulier.

Gerelateerde pagina's