Smart Solutions

Bij Saxion Smart Solutions werken studenten van verschillende opleidingen samen aan opdrachten van onze lectoraten en het bedrijfsleven. Ze voeren in teamverband opdrachten uit, waarbij vernieuwing, creativiteit en samenwerking centraal staan.

Smart Solutions Semester

Derde- en vierdejaarsstudenten werken een half jaar lang in projectteams aan hun onderzoeksopdrachten. Dat noemen we het Smart Solutions Semester. De teams bestaan uit zes tot acht studenten van verschillende opleidingen. Zo heeft ieder team een unieke mix van ervaring, vaardigheden en talenten.

Afsluitend aan het Smart Solutions Semester presenteren de groepen tijdens een klein event hun uitkomsten aan het cluster. 

Smart Solutions Semester overleg

Clusters

Vanaf studiejaar 2020-2021 clusteren we de opdrachten die binnenkomen zoveel mogelijk op thema. De studenten schrijven zich in voor een cluster projecten in plaats van een los project. In week 1.1 worden ze gematcht met een project uit het cluster. Hierbij houden we rekening met de eisen die we aan de samenstelling van de groepen stellen.

...vernieuwing, creativiteit en samenwerking staan centraal

Informatie over deelname

Voor bedrijven en lectoraten die interesse hebben in het Smart Solutions Semester, hebben we alle informatie op een rijtje gezet. Bekijk onze factsheet voor alle informatie over deelname.

Smart Solutions Festival 2018

Contact

Meer weten over het Smart Solutions Semester of interesse om een opdracht te laten uitvoeren door een groep studenten? We horen het graag!

E-mail ons

Smart Solutions in beeld

Benieuwd naar de projecten van vorig jaar? Bekijk dan eens de video van onze talkshow met host Brecht van Hulst!

Smart Solutions projecten

Duik ook eens in onze magazines om gave projecten te bekijken van de afgelopen jaren!