Smart Solutions

Bij Saxion Smart Solutions werken studenten van verschillende opleidingen samen aan opdrachten van onze lectoraten en het bedrijfsleven. Ze voeren in teamverband opdrachten uit, waarbij vernieuwing, creativiteit en samenwerking centraal staan.

Smart Solutions projectgroepje

...vernieuwing, creativiteit en samenwerking staan centraal

Smart Solutions Semester

Derde- en vierdejaarsstudenten werken een half jaar lang in projectteams aan hun onderzoeksopdrachten. Dat noemen we het Smart Solutions Semester. De teams bestaan uit vier tot acht studenten van verschillende opleidingen. Zo heeft ieder team een unieke mix van ervaring, vaardigheden en talenten.

Vanaf studiejaar 2018-2019 doen naast onze technische opleidingen en de opleiding Ondernemerschap & Retail Management ook een aantal zorg- en economische opleidingen mee. Uiteindelijk gaan al onze opleidingen meedoen aan Smart Solutions!

Smart Solutions.jpg

Time to shine: het Smart Solutions Festival

Studenten uit het Smart Solutions Semester showen tijdens het Smart Solutions Festival hun slimme vindingen. Het festival staat bol van de vernieuwing, creativiteit en samenwerking. De volgende editie is op 19 juni. Jij komt toch ook?!

Lees meer!

Over het Smart Solutions Festival

Aan het einde van ieder Smart Solutions Semester presenteren de studenten hun opdrachten tijdens het Smart Solutions Festival. Ze presenteren hun projecten aan medestudenten, ouders, docenten en hun opdrachtgevers. Het festival staat bol van de vernieuwing, creativiteit en samenwerking!

Benieuwd naar de opdrachten? In het Smart Solutions Magazine zijn alle projecten van het eerste semester van studiejaar 2017 gebundeld.

Smart Solutions Magazine: een indrukwekkend overzicht

Bekijk het magazine