Smart Solutions Festival 2018

Smart Solutions

Bij Saxion Smart Solutions werken studenten van verschillende opleidingen samen aan opdrachten van onze lectoraten en het bedrijfsleven. Ze voeren in teamverband opdrachten uit, waarbij vernieuwing, creativiteit en samenwerking centraal staan.

Smart Solutions projectgroepje

...vernieuwing, creativiteit en samenwerking staan centraal

Smart Solutions Semester

Derde- en vierdejaarsstudenten werken een half jaar lang in projectteams aan hun onderzoeksopdrachten. Dat noemen we het Smart Solutions Semester. De teams bestaan uit zes tot acht studenten van verschillende opleidingen. Zo heeft ieder team een unieke mix van ervaring, vaardigheden en talenten.

Vanaf studiejaar 2018-2019 doen naast onze technische opleidingen en de opleiding Ondernemerschap & Retail Management ook een aantal zorg- en economische opleidingen mee. Uiteindelijk gaan al onze opleidingen meedoen aan Smart Solutions!

Smart Solutions Magazine

Benieuwd naar de projecten van het afgelopen jaar? Bekijk dan het Smart Solutions Magazine.

Over het Smart Solutions Festival

Aan het einde van ieder Smart Solutions Semester presenteren de studenten hun opdrachten tijdens het Smart Solutions Festival. Ze presenteren hun projecten aan medestudenten, ouders, docenten en opdrachtgevers. Het festival staat bol van de vernieuwing, creativiteit en samenwerking!

Meer informatie

Meer weten over het Smart Solutions Semester of interesse om een opdracht te laten uitvoeren door een groep studenten? We horen het graag via smartsolutionssemester@saxion.nl