Robbin Breukink van BIM4ALL
SaxionTV

EINDBAAS: Robbin Breukink van BIM4ALL

Peter Kellenaers
Peter Kellenaers Leestijd Minuten

Robbin Breukink studeerde Bouwkunde en is nu gewoon CEO van BIM4ALL, waar hij de dagelijkse verantwoordelijkheid heeft voor de strategie en commerciële zaken.

Verandering op gang brengen en de bouw blijvend vernieuwen. Dat is de drive van waaruit Robbin (links op de foto) en Herwin BIM4ALL hebben opgericht. Een mooi streven!

Wat het bedrijf doet?

Bijna te veel om op te noemen, maar bijvoorbeeld het ontwikkelen van integrale 3D BIM-modellen voor woningbouw, utiliteitsbouw, de commerciële sector en infrastructuur. Maar ook 3D laserscannen en animaties. Klinkt fancy, toch? Is het ook!

Dit jonge bedrijf zit in een super gaaf pand in Rijssen en is volop in beweging. En wat ook erg leuk is: ze zijn altijd op zoek naar goede stagiairs. Kijk je even mee?

Peter Kellenaers

Peter Kellenaers

Op het strand ergens onder een palmboom? Geen gekke locatie om je video’s te produceren. Dat is dan ook camerajournalist Peter Kellenaers zijn favoriete werkplek als hij niet op kantoor zit. Naast video’s produceren voor Saxion doet hij dit ook als freelancer. In de toekomst zul je hem vast nog wel eens tegen komen als je op vakantie bent.

Gerelateerde artikelen

Pulis Mousa Onderwijs

Pulis loopt stage bij een bouwtechnisch bedrijf: ‘Soms moet je niet denken als student, maar als professional’

10 mei 2023
Klimaatplein2-04.PNG Corporate

Bouw klimaatplein gaat van start

13 april 2023
Sieger Louwerink Onderwijs

Sieger loopt stage bij Beltman Architecten: ‘Het lijkt mij geweldig om iets te ontwerpen dat er echt komt te staan’