Symposium Bedrijfskunde

Symposium 'Samenwerken als Businessmodel'

Leestijd Minuten

Op donderdag 07 februari vindt er een symposium plaats over het nut en de noodzaak van samenwerking. Onder leiding van keynotespeaker Theo de Bruijn, lector Duurzame Leefomgeving en directeur van IAA Stedenbouw en Landschap, presenteren de Bedrijfskunde studenten van de minor 'Samenwerken als Businessmodel' hun resultaten van verschillende projecten aan de opdrachtgevers.

Het gaat hier bijvoorbeeld om resultaten van het project t.b.v. het cultuurcluster in Tubbergen en een project voor de FBK Games in Hengelo.

Datum: donderdag 7 februari
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
Locatie: Saxion, Enschede (F1.11)

Meer info?

Wil je meer weten over dit symposium? Neem dan contact op met Metha Bregman (m.fennis@saxion.nl) of Frank de Munnik (a.j.demunnik@saxion.nl).