Studenten voeren overleg op groene bank

Weet als geen ander hoe een bedrijf in elkaar steekt!

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Enschede
  • Start in februari, september

Hoe haal je nu het beste uit een bedrijf en uit de mensen die er werken? Daar heb je kennis voor nodig. Kennis over de organisatie van een bedrijf, hoe teams in elkaar steken en welke ontwikkelingen er spelen in de markt. Maak jij een bedrijf toekomstproof? Je leert het bij Bedrijfskunde.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Student aan tafel in werkruimte

​Spin in het web

Je verbindt mensen in een organisatie en komt met oplossingen die voor iedereen werken. Je ontwikkelt daarvoor een ondernemende houding én leert creatief te denken.

Studenten bij inschrijfbalie

​Twee startmomenten per schooljaar

De opleiding start twee keer per jaar: in september en in februari. Je hoeft dus niet halverwege het studiejaar in te stromen, maar begint in februari gewoon met het eerste kwartiel. Daarna volg je het normale studietraject.

vier studenten overleggen aan tafel

We doen het samen, jij bent aan zet

Je krijgt les van betrokken docenten die je helpen om je studieloopbaan vorm te geven. Op deze manier kun jij je het beste voorbereiden op je eerste echte baan.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

De opleiding Bedrijfskunde leert je vanuit een brede visie te kijken naar organisaties, waarbij je continu alert bent op verbeteringen. Je leert hoe bedrijven in elkaar zitten en hoe je verbeteringen door kunt voeren. Je combineert diverse vakgebieden bij het oplossen van bedrijfskundige vraagstukken. Aan het eind weet jij hoe je de concurrentie voorblijft door goede analyses en creatieve ideeën.

Twee studenten aan het werk in gele kubus

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Na je opleiding kun je in het bedrijfsleven, bij de overheid of bij andere maatschappelijke organisaties aan de slag. Afhankelijk van je persoonlijke interesses, kun je organisaties begeleiden en adviseren bij verbeteringen of bij het opzetten van nieuwe initiatieven. Door je veelzijdigheid ben je breed inzetbaar.

vier studenten aan een ronde tafel van bovenaf gezien

Gerelateerde opleidingen