Workout in eventzaal tijdens het topfit event

Gezondheid in de regio, geen mens of organisatie kan het alleen. Op 21 juni kwamen daarom mensen uit verschillende werkvelden bij elkaar tijdens het TOPFIT event. Daar spraken ze samen over oplossingen voor een gezonde regio.

Saxion is een van de grootste instellingen die actief betrokken zijn bij Topfit. In het Saxion Topfit Citizenlab werken onze lectoraten Smart HealthTechnology, Health & Care en Ethiek & Technologie aan verschillende onderzoeken.

De hoofdvraag van het Topfit programma: hoe zorgen we dat inwoners van Oost-Nederland langer fit en gezond blijven? Bijna 100 deelnemers van ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, zorg- en netwerkorganisaties uit Gelderland en Overijssel staken de koppen bij elkaar om die vraag te beantwoorden, tijdens de eerste editie van het TOPFIT event. 

Benieuwd naar de antwoorden? Lees het in het uitgebreide verslag van het event.

Mensen bespreken oplossingen met elkaar tijdens Topfit event
Stretchen in eventzaal tijdens Topfit event

Gerelateerde artikelen

Remko Soer (fotografie Thomas Busschers) Onderzoek

Saxion ontwikkelt tool die artrose-patiënten helpt bij betere balans in belasten van gewrichten

04 oktober 2022
Saxion HealthTech in Society Organisatie

Ambitieus programma van start rondom technologie, gezondheid en welzijn

28 september 2022
Lectorale rede Gitte Kloek afbeelding2.jpg Onderzoek

Gitte Kloek geïnstalleerd als lector gezondheidsbevordering in de zorg