WebP_SAX00140.jpg

Voor de professional die fiscale, financiële en juridische kennis wil vergroten

  • Graad

    Bachelor

  • Plaats

    Enschede

  • Lesdagen

    Maandag 15.45 - 21.15 uur

De blauwe envelop, BTW, belastingteruggave. Termen waar je ongetwijfeld bekend mee bent. Is dat alleen de wereld van de 'belastingen'? Zeker niet! Wanneer je kiest voor een beroep in belastingen, kies je voor een heel veelzijdige en dynamische carrière. Waarbij jij de financieel adviseur bent waar de ondernemer op vertrouwt. Waarbij je leert om zowel vanuit financieel als vanuit fiscaal en juridisch perspectief te kijken naar resultaten. Jij bent bekend met de meest recente wetgeving, jij bent de spin in het fiscale web.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Meld je nu aan

Meld je aan via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je deeltijdstudie Finance, Tax and Advice

Tijdens de deeltijdopleiding Finance Tax and Advice krijg je een goede fiscale, financiële en juridische basis. We besteden veel aandacht aan sociale vaardigheden, die je nodig hebt om in de toekomst je klant van een goed financieel, fiscaal en juridisch advies te voorzien. Je werkt in groepjes aan praktijk gerelateerde opdrachten, die de beroepspraktijk zo goed mogelijk benaderen. Denk daarbij aan het verzorgen van aangiftes, maar ook aan advies bij zaken als: welke structuur past het best bij een onderneming, erfrecht, schenkrecht, etc.

Studie-inhoud
WebP_SAX01431.jpg

Benieuwd of deze opleiding écht bij je past?

Vraag hier een Studieadvies op maat-gesprek aan. Dit gesprek is zowel informerend als adviserend.

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen na je deeltijdopleiding Finance, Tax and Advice

Met je bachelor diploma Finance, Tax and Advice kun je bij veel organisaties aan de slag, zowel bij overheidsdiensten zoals de Belastingdienst, maar ook bij bedrijven zoals accountants- en fiscaal advieskantoren. Verder studeren na Finance, Tax and Advice? Er zijn goede doorstroommogelijkheden voor bijvoorbeeld de Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie bij universiteiten in onder andere Groningen en Tilburg.

WebP_SAX02555.jpg
Foto 'Ikay'.jpeg

De combinatie van theoretische kennis en praktische ervaringen die Saxion biedt, heeft mijn leerervaring verrijkt en mijn begrip van financiën, belastingen en advies verdiept.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen