Ondernemerschap en Retail Management

Is de Retail Management in deeltijd iets voor jou? Meld je eerst eens aan voor een (online) open avond en maak kennis met studenten en docenten die je meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je al een open avond bezocht, maar wil je je nog iets verder verdiepen in deze studie? Kom dan proefstuderen!

Kom meelopen bij Saxion

Past deze deeltijdopleiding bij je, maar wil je nét wat meer te weten komen voordat je je echt gaat inschrijven? Kom meelopen bij Saxion. Je gaat samen met een eerstejaarsstudent van de betreffende deeltijdstudie een dag meelopen. Je volgt lessen en maakt direct kennis met Saxion!

Data en aanmelden
Vanaf november tot mei kun je je aanmelden voor de meeloopdagen en zullen de data definitief gecommuniceerd worden. Op deze pagina kun je meer informatie vinden en je aanmelden! 

Belangrijk: Bij Saxion hebben we deeltijd- en voltijdstudies. Het is belangrijk dat dit type opleiding past bij jouw situatie. Ben jij dus net klaar met de middelbare school? Dan is een studie in voltijd waarschijnlijk de beste match. Bekijk hier proefstuderen bij voltijdopleidingen. Als toekomstige deeltijdstudent heb je namelijk bij zowel een Associate degree (Ad) als een bacheloropleiding een relevante werkomgeving nodig waarin jij kunt werken aan opdrachten en beroepsproducten. Voor de meeste deeltijdstudenten is dat hun huidige baan. Wil jij in deeltijd studeren en moet je (waarschijnlijk) op zoek naar een relevante werkomgeving? In dit artikel geven wij jou handige handvatten die helpen bij je zoektocht!