​Marlin Stortelder

"Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat de opleiding gericht is op het beveiligen van organisaties, evenementen en onroerend goed. Ik weet nog niet precies waar ik me later zie werken, maar ben wel geïnteresseerd in de kanten die je met deze opleiding op kunt gaan. Het feit dat je organisaties moet beschermen tegen kwaadwillenden vind ik erg interessant! Het vakgebied is niet alleen interessant, een ander voordeel is ook dat er veel vraag is naar experts binnen dit vakgebied."

Voorbereiding op de opleiding
"Door naar open dagen te gaan, kwam ik achter het bestaan van deze opleiding. Ik heb me op de website van Saxion meer verdiept in de specificaties van de opleiding. Ook ben ik naar een voorlichting geweest. De voorlichting gaf me echt een reëel beeld van de opleiding en wat je te wachten staat. Bij de voorlichting heb ik ook een gesprek gehad met een studente uit het vierde studiejaar. Zij kon mij een duidelijk beeld schetsen over hoe zij de opleiding heeft beleefd. Ik heb ook een dag meegelopen met een leerling van de opleiding. Dit raad ik iedereen aan, omdat je zo de sfeer van de school kunt proeven en kunt zien hoe de lessen worden vormgegeven."
 

Mijn leukste ervaring tot nu toe zijn de HOI-dagen!

Marlin Stortelder
Marlin Stortelder, tweedejaars student

Leuke activiteiten
"Het studeren bij het Saxion bevalt me goed. Je merkt al snel dat de opleiding beschikt over een goed netwerk, elke vrijdag komen er namelijk gastsprekers die zijn of haar ervaringen deelt over de praktijk. De opleiding biedt naast de lessen ook veel andere mogelijkheden aan. Als je je aanmeldt bij een studievereniging, worden er vele activiteiten geregeld waaraan je mag deelnemen. Ook vinden er vaak leuke borrels plaats. Tevens is het is erg fijn, dat de school sinds dit jaar zich naast het station bevindt!"

Mijn ervaringen tot nu toe
"Ik ben nog niet veel struikelblokken tegengekomen. Natuurlijk bevinden zich er wat moeilijkheden gedurende het jaar. In het eerste kwartiel was mijn struikelblok voornamelijk de Engelse taal. Maar ik merkte als snel, dat je hier langzamerhand wel ingroeit. Mijn leukste ervaring tot nu toe zijn de HOI dagen! Ik raad echt aan om hieraan deel te nemen!! Ook was het erg interessant om te mogen kijken bij het bedrijf HERAS.

Ik weet nog niet precies wat ik wil gaan doen als ik mijn diploma heb behaald. Wel denk ik dat mijn toekomst zich bevindt in de fysieke kant van deze opleiding. Op dit moment lijkt mij het beveiligingen van evenementen erg interessant, maar ik sluit een plek bij de recherche ook niet uit."