Jurriaan vindt de interactie tussen elektrotechniek en informatica heel interessant

Met Technische Informatica wordt de brug tussen elektrotechniek en informatica gecreëerd. Niet alleen het ontwikkelen van apps of het solderen van een elektrisch circuit, maar de interactie tussen deze twee werelden maakt deze opleiding zo interessant. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het ontwerpen, bouwen en programmeren van een interactieve robot.

Binnen projecten krijgen we de ruimte om onze creativiteit de vrije loop te laten, waardoor de meest interessante producten worden gecreëerd.

Jurriaan Voskes, oud-student Informatica
Jurriaan Voskes, Oud-student Technische Informatica

Bij Saxion krijg je binnen de studie veel projecturen waarin je de vrijheid hebt om je kennis uit te breiden. Binnen deze projecten krijgen we de ruimte om onze creativiteit de vrije loop te laten, waardoor de meest interessante producten worden gecreëerd vanuit dezelfde beginopdracht. Daarnaast hangt er binnen de academie een goede en gezellige sfeer, waardoor wij ons hier als studenten thuis voelen. Na een aantal uren hard werken of studeren kunnen we altijd terecht bij de studievereniging om in relaxte sfeer een drankje te doen met onze medestudenten of docenten.