S20220414_DIGITAAL_Website header 25 jaar_2.jpg

25 jaar samen Saxion

In 2023 viert Saxion haar 25-jarig bestaan, dan vormen we namelijk al 25 jaar samen Saxion. Thema van dit jubileumjaar is ‘Terugkijken is vooruitkijken’. We hebben onze blik namelijk altijd al op de toekomst gericht, maar zijn ook trots op onze geschiedenis.

Vier jij dit jubileum met ons mee?

In 2023 besteden we op verschillende manieren aandacht aan ons jubileum, zo blikken we met verhalen terug en vooruit op Saxion. Met 25 jaar samen Saxion vieren we namelijk dat kennis en techniek, voortkomend uit de rijke geschiedenis van de regio, meer dan ooit de basis vormen voor het onderwijs, ondernemerschap en toegepast onderzoek dat vandaag bij Saxion plaatsvindt. 

Wil je alles weten over de geschiedenis van Saxion?

Lees het artikel
Jubileumlogo-Saxion-blok-staand-NL_RGB.jpg

Podcast Couleur Lokaal

Op de drempel van de zomer sprak redacteur Anne Hurenkamp met studenten, oud-studenten en medewerkers van Saxion, op een plek die voor hen van betekenis is. Wie zijn zij? Hoe kijken zij in dit jubileumjaar naar 'hun' hogeschool? Hoe hebben zij Saxion kleur gegeven en wat nemen ze mee naar de wereld van morgen? Zeven persoonlijke, eerlijke en inspirerende gesprekken om het nieuwe schooljaar mee te beginnen. 

Beluister de podcasts direct
Couleur Lokaal

Bekijk de video over 25 jaar samen Saxioneen mooie terugblik op onze geschiedenis

Meer artikelen over 25 jaar samen Saxion