studenten aan het werk

Facturen sturen en betalen

Heb je een product of dienst geleverd aan Saxion en wil je een factuur sturen? Voor een vlotte en correcte betaling is het belangrijk dat je de factuur op de juiste manier naar ons stuurt.

Ordernummer

Saxion kan je alleen betalen als je een ordernummer hebt. Krijg je een opdracht of bestelling? Vraag je contactpersoon dan altijd om een ordernummer; het zogenaamde Proquro-nummer. Vermeld dat duidelijk op je factuur: eerst PROQ, dan het nummer erachter. Bijvoorbeeld PROQ 123456.

Let op: zonder Proquro-nummer op de factuur kunnen wij je factuur niet in behandeling nemen. We sturen je factuur dan terug.

Digitale facturen

We ontvangen jouw factuur graag per e-mail via facturen@saxion.nl. Vermeld in je mail ook altijd de naam van jouw contactpersoon en de juiste Saxion-afdeling.

Factureren per post

Bij uitzondering kun je de factuur per post toesturen naar:

Saxion
Afdeling SCI / naam contactpersoon en afdeling
7500 KB Enschede

Betalingstermijn

Saxion houdt zich aan een betalingstermijn van 30 dagen.

Andere gegevens

• IBAN: NL51 ABNA 0490350453
  • BIC: ABNANL2A
  • Het BTW-nummer van Saxion is NL 008 773 609 B01
  • Het KvK-nummer van Stichting Saxion is 38 02 4938

Leveringsvoorwaarden

Je kunt alleen producten en diensten leveren en factureren als je de Algemene Inkoopvoorwaarden van Saxion accepteert. Ons Servicebureau Personeel en Financiën kan je meer vertellen over factureren en de afhandeling van jouw factuur. Heb je vragen? Stuur je factuur dan niet zomaar opnieuw! Neem eerst even contact op.

Contact

Bel het Servicebureau op 088 - 019 1600 of gebruik het contactformulier voor leveranciers.