Dr. Jan Jukema op de Saxion-campus

Gezondheid, Welzijn & Technologie

Technologie wordt gezien als een van de middelen om ook in de toekomst persoonlijke, effectieve en efficiënte zorg en ondersteuning te kunnen bieden. Samen hebben we de vaardigheden en kennis om te zorgen voor een succesvolle ontwikkeling en implementatie van technologie in de domeinen zorg en welzijn.

De missie van het zwaartepunt Gezondheid, Welzijn & Technologie is om kennis toe te passen en te ontwikkelen voor vraagstukken op het gebied van gezondheid en welzijn, waarbij technologie een onderdeel vormt van de oplossingen. Binnen het zwaartepunt staan drie speerpunten centraal: 1) Brede welvaart & welzijn, het welzijn van inwoners in de brede zin van het woord, 2) Wijkgerichte preventie, de juiste zorg op de juiste plaats en 3) Toekomstbestendige professionals.  


Lectoren

Een lector is een gepromoveerde onderzoeker die praktijkgericht onderzoek verricht. Daarnaast leidt een lector de onderzoeksgroep, ook wel het 'lectoraat', waarbinnen dit onderzoek wordt uitgevoerd. Meer weten over de expertises van een lector? Klik op de naam om zijn of haar profiel te lezen.

Nieuws over gezondheid en welzijn

Vragen voor onze lectoren

Rozanne Harleman.jpg

Rozanne Harleman

Persvoorlichter (ma t/m vrij)

06 - 8362 4197