Open dagen

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de (online) open dagen? 
Je vindt de eerstvolgende data en tijden op onze open dagen pagina. Tijdens een studiejaar zijn er drie (online) open dagen-reeksen: een in oktober/november, een in januari/februari en een in maart/april.

Moet ik me aanmelden voor de (online) open dagen? 
Ja, je kunt je vanaf een paar weken vóór de (online) open dagen aanmelden via een online formulier. De data en opties vind je op de open dagen pagina.

Doen alle opleidingen mee tijdens de (online) open dagen?
Tijdens de online open dagen organiseren onze opleidingen een opleidingsvoorlichting via een livestream met een docent en student waarin je vragen kunt stellen. Tijdens de open dagen op locatie kun je rondlopen bij verschillende interessegebieden. Op de route van het interessegebied vind je alle opleidingen. Hier zijn ook docenten en studenten aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Wanneer vind ik het programma van de (online) open dagen op de site?
In de week voor de online open dagen vind je het programma van de livestreams op de online open dagen pagina. De open dagen op locatie hebben geen voorlichtingen gepland staan en daarom geen specifiek programma. Je loopt hier gewoon op eigen initiatief rond vanaf jouw inlooptijd.

Kan ik aansluiten bij online lessen om een indruk van de opleiding te krijgen?
Tijdens de online open dagen geeft een aantal opleidingen naast de livestream ook een kort online college. Hier kun je alvast een beetje proeven hoe het eraan toegaat bij de opleiding. Bevalt het goed? Meld je dan gelijk aan voor een dagje online proefstuderen bij jouw favoriete opleiding. 

Ik heb geen link naar de livestream ontvangen. Wat nu?
Geen paniek! Je ontvangt 15 minuten voor de livestream een directe link in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Check eerst je spammail, misschien staat het hiertussen. Zo niet: stuur ons een berichtje via de chat en dan helpen we je verder. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier.