Open dagen

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de online open dagen? 
Je vindt de eerstvolgende data en tijden op onze online open dagen pagina. Tijdens een studiejaar zijn er drie online open dagen-reeksen: een in oktober/november, een in februari en een in maart/april.

Moet ik me aanmelden voor de online open dagen? 
Ja, maar het is anders dan gebruikelijk. Je kunt je vanaf een paar weken vóór de online open dagen aanmelden voor de algemene voorlichtingen en de livestream van jouw favoriete opleiding. De data en tijden vind je op de online open dagen pagina.

Doen alle opleidingen mee tijdens de online open dagen?
In principe kun je tijdens de online open dagen van elke opleiding voorlichtingsvideo's bekijken op de opleidingspagina's. Meestal organiseren onze opleidingen ook nog een livestream met een docent en student waarin je vragen kunt stellen.

Wanneer vind ik het programma van de online open dagen op de site?
In de weken voor de online open dagen vind je het programma van de livestreams op de online open dagen pagina. 

De komende open dagen worden alleen online aangeboden. Komen er dit (studie)jaar nog wel fysieke open dagen?
Voorlopig is dit helaas niet mogelijk. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Het is belangrijk dat dit soort activiteiten passen binnen de maatregelen en we voldoende veiligheid kunnen bieden voor medewerkers, studenten en bezoekers. We kunnen dit dus niet met zekerheid zeggen. Wij zouden het ook erg graag willen, maar het is lastig.

Is er een mogelijkheid om de school toch te kunnen bezoeken of in contact te kunnen komen met een van de leerlingen en of docent van de opleiding? 
Het bezoeken van onze gebouwen of het ontmoeten met onze studenten/docenten is momenteel niet mogelijk. Wel kun je tijdens de online open dagen chatten met docenten via livestreams. Wil je online in contact komen met studenten? Kijk dan eens bij IntoSaxion!

Kan ik aansluiten bij online lessen om een indruk van de opleiding te krijgen?
Tijdens de online open dagen geeft een aantal opleidingen naast de livestream ook een kort online college. Hier kun je alvast een beetje proeven hoe het eraan toegaat bij de opleiding. Bevalt het goed? Meld je dan gelijk aan voor een dagje online proefstuderen bij jouw favoriete opleiding. 

Ik heb geen link naar de livestream ontvangen. Wat nu?
Geen paniek! Je ontvangt 15 minuten voor de livestream een directe link in je mailbox. Heb je niks ontvangen? Check eerst je spammail, misschien staat het hiertussen. Zo niet: stuur ons een berichtje via de chat en dan helpen we je verder. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier.