klimaat-hacker
Keuze Stress Coach
Crowd Composer

Open dagen bij Saxion

Misschien heb je al een paar opleidingen in gedachten die je leuk lijken. Maar wil je weten hoe het écht is om die opleidingen te volgen en hoe te gek het is om bij Saxion te studeren? Kom dan naar onze open dag!

Kom je ook naar de open dag?

Tijdens de open dag ontdek je welke Saxion-opleiding helemaal bij jou past! Neem gerust je ouders of vrienden mee, bezoek samen de voorlichtingen en ga in gesprek met studenten en docenten.

Direct aanmelden

Op deze pagina vind je alle info over de open dagen. Twijfel je nog tussen over een paar opleidingen? In maart is je állerlaatste kans om de open dagen te bezoeken. Dus meld je snel aan & ontdek welke studie bij jou past! Je vindt de data voor onze open dagen op deze pagina. Heb je nog vragen over de open dagen? Lees dan onze FAQ's. 

enschede-ingang.jpg

Benieuwd naar de vibe van de open dag?

Accepteer de cookies om deze video te bekijken Meer over cookies

Bezoek de open dagen!

Hulp nodig? Of weet je het al?

Veelgestelde vragen

Het is soms lastig om je studiekeuze te maken. Daarom hebben we speciaal voor jou alvast de meestgestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met het Saxion Informatiecentrum. 

We kunnen je wel vertellen hoe leuk we zijn, maar je kunt beter zelf de sfeer komen proeven. Op de open dag hoor je alles wat je moet weten over bijvoorbeeld de verplichte studiekeuzecheck, op kamers wonen en studiefinanciering.

Onze opleidingen laten zien wat ze in huis hebben met presentaties, demo’s en workshops. Vergelijk ze met elkaar en stel je vragen aan onze docenten en studenten. Je kunt zelfs meedoen aan proeflessen. Zo kom je erachter wat je écht leuk vindt.

Let op: De open dag in Apeldoorn is minder uitgebreid. Dat komt omdat je hier maar twee opleidingen kunt volgen. In Apeldoorn bieden we Security Management en Hotel Management aan. 

Je kunt je vanaf een maand voor de open dag aanmelden als bezoeker. Handig voor jou omdat wij je alle benodigde informatie toesturen, én handig voor ons omdat wij rekening kunnen houden met jouw komst. Komen je ouders mee? Gezellig, maar zij hoeven zich niet aan te melden.

Let op: Je hoeft je toegangsbewijs niet uit te printen, want we kunnen gewoon je mobiele e-ticket op je telefoon scannen. Handig!

Oh nee, ik kan toch niet komen...
Ben je verhinderd? Geen zorgen, afmelden is niet nodig. We zien je dan graag op een andere open dag.

Aanmelden is niet verplicht (maar wel zo prettig voor de organisatie)

We organiseren open dagen in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Kom vooral met het openbaar vervoer, want er zijn niet veel parkeerplaatsen. 

Check de info over onze locaties & routebeschrijving.

Ja hoor, je hoeft niet de hele open dag aanwezig te zijn. In het programmaboekje kun je het schema van voorlichtingen vinden, zo kun je je eigen open dag samenstellen! 

Benieuwd naar het programma? Check de open dag waarvoor je je hebt aangemeld, daar staat het programmaboekje met alle ins and outs. 

Weet je na de open dag nog niet zeker welke opleiding het beste bij je past? Dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Hulp bij studiekeuze

Heb je meer interesse in een deeltijd-, post-hbo-, of masteropleiding? Dan is de Saxion Parttimeschool misschien iets voor jou.

Saxion Parttime School

Er is gratis koffie, thee en water. Het restaurant is ook geopend, daar kun je snacks kopen!

We organiseren 12 open dagen per jaar - er móét dus wel een dag zijn dat jij tijd hebt om langs te komen. We hebben drie locaties en op iedere locatie organiseren we vier open dagen per jaar.

Benieuwd wanneer de volgende open dag is in Apeldoorn, Deventer of Enschede? Check ze hier!

Alle vragen, natuurlijk. Maar om je een beetje op weg te helpen, hebben we de belangrijkste hulpvragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Contact

Wil je na het lezen van de veelgestelde vragen nog andere dingen weten over Saxion en onze opleidingen? Geen probleem! Daarvoor kun je het Saxion Informatiecentrum appen, bellen of e-mailen:

WhatsApp:

06 - 1018 1868

Telefoon:

088 - 019 3700

E-mail:

info@saxion.nl