Studenten Industrieel Product Ontwerpen Saxion werken aan een ontwerpopdracht

Open dagen bij Saxion

Misschien heb je al een paar opleidingen in gedachten die je leuk lijken. Maar wil je weten hoe het écht is om die opleidingen te volgen? En hoe te gek het is om bij Saxion te studeren? Kom dan gewoon naar onze open dag!

De open dag is hét moment om te ontdekken welke opleiding helemaal bij je past. En neem gerust je ouders of vrienden mee.

Op de hoogte blijven?

Als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden voor de open dagen in oktober? Laat hier je gegevens achter!

Hulp nodig? Of weet je het al?

FAQ

We kunnen je wel vertellen hoe leuk we zijn, maar je kunt beter zelf de sfeer komen proeven. Op de open dag hoor je alles wat je moet weten over bijvoorbeeld de verplichte studiekeuzecheck, op kamers wonen en studiefinanciering.

Onze opleidingen laten zien wat ze in huis hebben met presentaties, demo’s en workshops. Vergelijk ze met elkaar en stel je vragen aan onze docenten en studenten. Je kunt zelfs meedoen aan proeflessen. Zo kom je erachter wat je écht leuk vindt.

Let op: De open dag in Apeldoorn is minder uitgebreid. Dat komt omdat je hier maar twee opleidingen kunt volgen. In Apeldoorn bieden we Security Management en Hotel Management aan. 

Ongeveer twee weken vóór iedere open dag maken we het programma bekend.

We organiseren open dagen in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Kom vooral met het openbaar vervoer, want er zijn niet veel parkeerplaatsen.

Bekijk adresgegevens Saxion

Weet je na de open dag nog niet zeker welke opleiding het beste bij je past? Dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Hulp bij studiekeuze

Heb je meer interesse in een deeltijd-, post-hbo-, of masteropleiding? Dan is de Saxion Parttimeschool misschien iets voor jou.

Saxion Parttime School

De volgende open dagen

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan het Saxion Informatie Centrum. Bel 088 - 019 3700, WhatsApp: 06 - 1018 1868 of stuur een mail naar info@saxion.nl