Afbeelding van een jongen die lachend in de camera kijkt.

Weet jij al wat je gaat studeren?

Ontdek jouw toekomst op de online open dagen van 29 tot en met 31 oktober!

Een opleiding kiezen begint bij de online open dagen van Saxion. Volg van 29 tot en met 31 oktober de interactieve livestreams met docenten en studenten van onze opleidingen, ontdek de beste tips & tricks voor het maken van een studiekeuze en sluit je aan bij de virtuele rondleiding door onze gebouwen. Wil je het meteen weten als je je kunt aanmelden? Vul je gegevens hieronder in, dan houden wij je op de hoogte!

Check onze online open dagen!

Het liefst hadden we je samen met duizenden anderen welkom geheten in onze gebouwen. Helaas gaat dat nog niet. Onze online open dagen zijn wat ons betreft ‘the next best thing’. Wat is er chiller dan je oriënteren op de opleiding van je dromen vanuit je luie stoel! Zet 29 tot en met 31 oktober alvast in je agenda!

Word jij de eerste KlimaatHacker?

Ontdek jouw toekomst op de online open dag!

Studeren in een omgeving waar je je thuis voelt. Klinkt goed toch? De online open dagen zijn hét moment om te kijken of je de sfeer bij ons relaxed vindt en of jij jezelf hier ziet studeren in de toekomst.  
Maar hoe doe je dat online? Check video’s van jouw opleiding(en), de locaties en de faciliteiten. Twijfel je nog tussen opleidingen? Na de online open dagen zijn alle video’s nog eens te bekijken via ons YouTube-kanaal. 

Check ons YouTube kanaal voor alle video's
Artboard – 2.jpg

In de voorlichtingsvideo’s vertellen docenten en studenten je alles over de inhoud van een opleiding. Superhandig natuurlijk, maar het kan dat je nog vragen hebt.   
Volg daarom de livestreams van jouw opleiding waarin een docent en student jouw vragen beantwoorden. Natuurlijk kun je ook vragen stellen over leuke feestjes, studieverenigingen, op kamers gaan, leuke bijbaantjes en ga zo maar door. 

BigDateInfluencer – 5.png

Het is niet gek als je tussen verschillende studies twijfelt. Juist dan is het een strak plan om tijdens de online open dagen verschillende voorlichtingsvideo’s te bekijken! En online kun jij helemaal zelf bepalen wat je wanneer bekijkt. Ideaal, want zo kun je direct checken welke opleiding het best bij je past. 

ConnectionOfficer – 5.png

Alle bachelors en masters op een rijtje?

Bekijk en vergelijk onze opleidingen!

Contact opnemen?

We proberen je vragen direct te beantwoorden. Of we brengen je in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.

Stel je vraag via IntoSaxion

Kom in contact met studenten via IntoSaxion!

Ga naar IntoSaxion