Header INTRO 2022.jpg

Introductie 2023

Heb je vragen over de INTRO? Dikke kans dat je op deze pagina het antwoord gaat vinden!  

Veelgestelde vragen INTRO 2023

Dit jaar is de INTRO van maandag 28 tot en met donderdag 31 augustus 2023. Het is, al zeggen we het zelf, een ontzettend feestelijke start van jouw studentenleven! 

Het eerste gedeelte van de INTRO bestaat uit een kennismaking met jouw opleiding, ook wel de opleidingsintroductie of academiedagen genoemd. Daarnaast is er per studentenstad een algemeen (en megagezellig) INTRO programma voor alle studenten. Alle informatie vind je hier!

Jouw opleidingsintroductie is specifiek voor jouw studie. Meestal is dat op de maandag en dinsdag van de INTRO. Niet iedere opleiding heeft echter op alle dagen activiteiten gepland. Weten waar je dit kunt vinden? Bekijk de Startersinformatie van jouw studie. 

Daarnaast is er de algemene INTRO. Dit is dus georganiseerd per stad en voor ALLE nieuwe studenten, ongeacht opleiding. Het programma per stad vind je via de Introductiepagina.

De start van je studie begint met een verplichte opleidingsintroductie, hier wordt belangrijke informatie gedeeld over je studie. Dit gedeelte is ontzettend belangrijk, vandaar dat je dit beter niet kunt missen.

Het algemene gedeelte van de INTRO gaat om gezelligheid en kennismaken met het studentenleven. Dit is niet verplicht. Maar hoe leuk is het om samen met studiegenoten ook deel te nemen aan de activiteiten waarbij je direct vrienden maakt?

Ja, je moet je aanmelden voor het algemene gedeelte van de INTRO. Hoe dit precies werkt en waar je dat kan doen vind je per stad op de Introductiepagina. 
 

De INTRO gaat plaatsvinden in de studentenstad waar jouw opleiding zit: Enschede, Deventer en Apeldoorn. Je kan je nu hiervoor aanmelden! 

Let op: het is niet mogelijk om je voor één activiteit aan te melden, enkel voor het gehele programma.

Het opleidingsgedeelte van jouw INTRO is uiteraard gratis. Voor het algemene gedeelte van de INTRO zijn er wel kosten: 25 euro. Als je blijft slapen zijn er extra kosten: 15 euro. Bekijk de Introductiepagina voor meer info en aanmelden.

Als je je hebt aangemeld voor de INTRO op locatie zitten er maaltijden en water/drinken bij de prijs in. Dit wordt dus voor je geregeld!

Munten
We kunnen ons voorstellen dat je tijdens de activiteiten of concerten ook wel zin krijgt in een ander drankje. Jouw eigen consumpties kun je op alle drie de locaties op het terrein kopen d.m.v. munten. Betalen vindt geheel contactloos plaats met bankpas, het is niet mogelijk om contant te betalen

Statiegeldsysteem: RecyleMunt
Bij registratie ontvang je een INTRO statiegeldmunt voor een beker. Hoe werkt dit? 

  1. Bij registratie ontvang je van ons gratis een RecycleMunt

  1. Bij inlevering van deze RecycleMunt aan de bar krijg je een beker. 

  1. Lever jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Even niets drinken? Lever je beker in voor een statiegeldmunt. Bewaar deze goed, zodat je deze weer in kan leveren bij het bestellen van je volgende drankje. 

  1. Kwijt? Gooi je beker NIET op de grond of in een afvalbak. Bij verlies betaal je 1 euro voor een nieuwe beker/ RecycleMunt. 

  1. Belangrijk: Een beker of RecycleMunt kan niet worden ingewisseld voor geld of een consumptie. 

Per locatie verzorgen wij (een aantal) slaapplekken. Als jij je aanmeldt om mee te doen met de INTRO, kun je in het formulier ook een slaapplekje reserveren. Meer info over het aanmelden en waar de slaapplekken zijn, vind je via de Introductiepagina. Ook vind je hier meer informatie over de locatie en wat je allemaal mee moet nemen. 

Let op: Voor de slaapplekken geldt: vol = vol. We kunnen dus niet garanderen dat je kunt blijven slapen. Wacht daarom in de zomer niet te lang met aanmelden en reserveer jouw plek! Mocht alles vol zitten, kijk dan of je bij vrienden of kennissen een plekje kunt regelen om te logeren.

Check allereerst je spam folder! Staat de bevestiging daar niet in? Neem dan contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld:

Helaas kun je dit niet zelf aanpassen, wij moeten dat voor jou doen. Neem contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld:

Dat kan, neem contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld. Dit per e-mail, onder vermelding van je IBAN.

Als je je tijdig afmeldt, krijg je het inschrijfgeld na de INTRO zo snel mogelijk teruggestort. 

Nee, dat is helaas is dat niet mogelijk. Deelname aan de INTRO is voor het volledige programma, ongeacht aan welke onderdelen je deelneemt. 

Het INTRO programma is divers en inclusief. Ook met een functiebeperking ben je natuurlijk welkom en kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden om deel te kunnen nemen. Neem hiervoor via mail contact met ons op. 

Geef voor de start van de INTRO aan dat dit het geval is. Neem z.s.m. contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld. Je krijgt het dubbel betaalde inschrijfgeld na de INTRO zo snel mogelijk teruggestort.

Je kunt dit opzoeken op onze website met gebruik van de zoekfunctie rechtsbovenaan de pagina. 

Voor onze deeltijdstudenten en de studenten die in februari starten, organiseert de opleiding vaak een eigen introductiebijeenkomst. Je hoeft je dus niet in te schrijven. 

 

Alles nog even op rijtje? Je vindt het op www.saxion.nl/startersinformatie

Staat je vraag hier niet tussen?

Voel je vrij om ons te benaderen via het Saxion Informatie Centrum of mail naar info@saxion.nl.