Header INTRO 2022.jpg

Introductie 2022

Heb je vragen over de INTRO? Dikke kans dat je op deze pagina het antwoord gaat vinden!  

Veelgestelde vragen INTRO 2022

Dit jaar is de INTRO van maandag 29 augustus tot en met donderdag 1 september 2022. Dit bestaat uit een kennismaking met jouw opleiding. Ook wel opleidingsintroductie of academiedagen genoemd. Daarnaast is er per stad een algemeen INTRO programma voor alle studenten.

Jouw opleidingsintroductie is specifiek voor jouw studie. Meestal is dat op de maandag en dinsdag van de INTRO. Niet iedere opleiding heeft echter op alle dagen activiteiten gepland. Weten waar je dit kunt vinden? Bekijk de Startersinformatie van jouw studie. Daarnaast is er de algemene INTRO. Dit is dus georganiseerd per stad en voor ALLE nieuwe studenten, ongeacht opleiding. Het programma per stad vind je op de Introductiepagina.

De start van je studie begint met een verplichte opleidingsintroductie, hier wordt belangrijke informatie gedeeld over je studie. Dit gedeelte is ontzettend belangrijk, vandaar dat je dit beter niet kunt missen. Het algemene gedeelte van de INTRO gaat om gezelligheid en kennismaken met het studentenleven. Dit is niet verplicht. Maar hoe leuk is het om samen met studiegenoten ook deel te nemen aan de activiteiten waarbij je direct vrienden maakt?

Ja, je moet je aanmelden voor het algemene gedeelte van de INTRO. Hoe dit precies werkt en waar je dat kan doen vind je per stad op de Introductiepagina. 
 

De INTRO gaat plaatsvinden in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Check hieronder waar jij je kunt aanmelden per locatie. Kosten voor deelname zijn 15 euro. En let op: het is niet mogelijk om je voor één activiteit aan te melden, enkel voor het gehele programma.

Het is registratieformulier van de INTRO is voor alle drie de locaties standaard ingesteld op Engels. Toch liever in het Nederlands? Open het formulier, ga linksboven naar Menu en selecteer onderaan 'Nederlands' om dit aan te passen.

Het opleidingsgedeelte van jouw INTRO is uiteraard gratis. Voor het algemene gedeelte van de INTRO zijn de kosten 15 euro voor deelname, inclusief eten. Wil je ook blijven logeren? Dat kan! De slaapplekken zijn 15 euro per nacht. Bekijk de Introductiepagina en ga naar jouw stad voor meer info en aanmelden.

Als je je hebt aangemeld voor de INTRO op locatie zitten er maaltijden en water/drinken bij de prijs in. Dit wordt dus voor je geregeld!

We kunnen ons voorstellen dat je tijdens de activiteiten of concerten ook wel zin krijgt in een ander drankje. Jouw eigen consumpties kun je op alle drie de locaties op het terrein kopen d.m.v. munten. Goed om te weten:

  • 1 muntje = € 2,50 

  • In het kader van duurzaamheid betaal je eenmalig een muntje voor een beker, die je daarna kunt hergebruiken

  • Het is alleen mogelijk om via pin te betalen

Per locatie verzorgen wij (een aantal) slaapplekken. Voor slechts €15 per nacht kun je dan slapen bij ons op locatie. Waar zijn de slaapplekken?

Aanmelden
Als jij je aanmeldt om mee te doen met de INTRO, kun je in het formulier ook een slaapplekje reserveren. Ook vind je op jouw locatiepagina meer informatie over de logeerlocaties en wat je allemaal mee moet nemen.

Let op: Voor de slaapplekken geldt: vol = vol. We kunnen dus niet garanderen dat je kunt blijven slapen. Wacht daarom niet te lang met aanmelden en reserveer jouw plek! Mocht alles vol zitten, kijk dan of je bij vrienden of kennissen een plekje kunt regelen om te logeren.

Check allereerst je spam folder! Staat de bevestiging daar niet in? Neem dan contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld:

Helaas kun je dit niet zelf aanpassen, wij moeten dat voor jou doen. Neem contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld:

Dat kan, maar let op: kosteloos annuleren kan tot en met 18 augustus 2022. Neem contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld. Dit per e-mail, onder vermelding van je IBAN.

Heb je je voor de 18e afgemeld? Dan krijg je het inschrijfgeld na de INTRO zo snel mogelijk teruggestort. Wanneer je na 18 augustus 2022 annuleert, is het niet mogelijk om je betaling terug te ontvangen.

Nee, dat is helaas is dat niet mogelijk. Deelname aan het INTRO-programma is standaard 15 euro, ongeacht aan welke onderdelen je deelneemt. 

Geef voor de start van de INTRO aan dat dit het geval is. Neem z.s.m. contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld. Je krijgt het dubbel betaalde inschrijfgeld na de INTRO zo snel mogelijk teruggestort.

Je kunt dit opzoeken op onze website met gebruik van de zoekfunctie rechtsbovenaan de pagina. 

Voor onze deeltijdstudenten en de studenten die in februari starten, organiseert de opleiding vaak een eigen introductiebijeenkomst. Je hoeft je dus niet in te schrijven. 

Alles nog even op rijtje? Je vindt het op www.saxion.nl/startersinformatie

Staat je vraag hier niet tussen?

Neem dan contact op met de locatie waar jij je hebt aangemeld: