Introductie Campsite header in aanbouw

Introductie

De Introductie zal dit jaar nog even anders gaan dan normaal, maar dat betekent niet dat we er niet alsnog een onvergetelijke tijd van zullen maken. De Introductie vindt namelijk deels online en zoveel mogelijk fysiek (yeah) plaats! Hoe de verdeling er precies uit gaat zien, is afhankelijk van de richtlijnen vanuit de overheid. Heb je vragen over de Introductie? Dikke kans dat je op deze pagina het antwoord gaat vinden!  

Wanneer vindt de Introductie plaats? 
Zet het alvast in je agenda! Dit jaar zal de introductie plaatsvinden op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 augustus. 

Zijn er dit jaar ook fysieke activiteiten? 
Ja, die zullen zeker plaatsvinden! #hoedan? We doen er alles aan om kleinschalige fysieke activiteiten te organiseren die zonder 1,5 meter zullen plaatsvinden. Uiteraard volgen wij de op dat moment geldende richtlijnen.

Hoe ziet het online gedeelte eruit?
De Introductie zal in een hybride vorm plaatsvinden; een combinatie van online en fysiek. Op het online platform zullen verschillende activiteiten plaatsvinden. Zodra we hier meer over weten, delen we dat met je. Tevens zal hier handige informatie op te vinden zijn over jouw opleiding, stad en nog veel meer! Geloof ons, we gaan je echt verrassen!  
 
Leer ik tijdens mijn introductie wel mijn klasgenoten kennen? 
Tijdens de Introductie ontmoet jij je klasgenoten zeker! Je maakt fysiek kennis met je klasgenoten en studieloopbaanbegeleider van je opleiding in het Saxion gebouw.  Mocht het toch echt niet mogelijk zijn dan zullen er op het online platform verschillende activiteiten georganiseerd worden waarbij je elkaar leert kennen. 
 
Is de Introductie verplicht? 
Je wilt toch niets missen als je start met een nieuw avontuur? De start van je studie begint met een verplichte opleidingsintroductie waarvan wij verwachten dat je hierbij aanwezig bent. Het algemene gedeelte van de Introductie is niet verplicht. Maar hoe leuk is het om samen met studiegenoten ook deel te nemen aan de activiteiten waarbij je direct vrienden maakt?

Moet ik me aanmelden voor de introductieweek? 
Voor de Introductie hoef jij je dit jaar niet in te schrijven. Wel vragen wij je om je in te schrijven voor de fysieke activiteiten die buiten de Saxion gebouwen zullen plaatsvinden. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Hier komt snel meer informatie over, hou daarom deze en de Introductie pagina in de gaten. 
 
Hoeveel kost de Introductie? 

Deelname is dit jaar helemaal gratis!  

Ik weet niet bij welke academie mijn opleiding hoort. Hoe kom ik daar achter? 
Je kunt dit opzoeken op de Saxion website met gebruik van de zoekfunctie rechtsbovenaan de pagina. 

Ik begin in februari / ik doe een deeltijdopleiding. Moet ik me dan inschrijven voor de introductieweek? 
Voor onze deeltijdstudenten en de studenten die in februari starten, organiseert de opleiding vaak een eigen introductiebijeenkomst. Je hoeft je dus niet in te schrijven. 
 
Waar vind ik alle overige informatie om te kunnen beginnen in september? 
Alles nog even op rijtje? Je vindt het op www.saxion.nl/startersinformatie