Online introductiefestival

Introductie

De introductie is dit jaar anders dan anders. Logisch, even wennen, maar het wordt zeker niet minder gezellig! Heb je vragen over de online introductie? Niks aan de hand... Dikke kans dat je op deze pagina het antwoord gaat vinden!

Is de introductie volledig online?
Yep! Sterker nog, de introductie vindt dit jaar plaats op ons eigen online festivalterrein! Huh, online?! Jazeker! Het was natuurlijk even schakelen om in deze bizarre tijden een introductieweek mogelijk te maken. Maar geloof ons, we gaan je echt verrassen! Meer weten over de Introductie? Bekijk het hier!

Leer ik tijdens mijn introductie wel mijn klasgenoten kennen?
Tijdens de online introductieweek ontmoet jij je klasgenoten zeker! Op het online festivalterrein zijn verschillende activiteiten georganiseerd waarbij je elkaar leert kennen, maar bijvoorbeeld ook de strijd aangaat met je klasgenoten. 

Moet ik me aanmelden voor de introductieweek?
Voor de introductie hoef jij je dit jaar niet in te schrijven. Iedereen is namelijk welkom! Zijn je ouders nou benieuwd in welke studentenstad je gaat studeren? Laat ze vooral alle filmpjes en weetjes van de stad zien op het festivalterrein!

Hoeveel kost de Introductie?
Deelname is dit jaar helemaal gratis! 

Ik weet niet bij welke academie mijn opleiding hoort. Hoe kom ik daar achter?
De snelste manier om hier tijdens de Introductie achter te komen, is dit te vragen via onze livechat. Je kunt dit ook opzoeken op de website met gebruik van de zoekfunctie rechtsbovenaan de pagina.

Ik begin in februari/ik doe een deeltijdopleiding. Moet ik me dan inschrijven voor de introductieweek?
Voor onze deeltijdstudenten en de studenten die in februari starten organiseert de opleiding vaak een eigen introductiebijeenkomst. Je hoeft je dus niet in te schrijven.

Waar vind ik alle overige informatie om te kunnen beginnen in september?
Alles nog even op rijtje? Je vind het op www.saxion.nl/startersinformatie.