INTRO 2023

Het zit erop! Hopelijk heb jij een topweek gehad en een feestelijke start van je studententijd bij Saxion. Bekijk hier de aftermovie van de INTRO 2023, kan je nog even nagenieten 💚

Wanneer is de Saxion Introductie 2023?

  • de INTRO is van maandag 28 t/m donderdag 31 augustus 2023;
  • de eerste dagen staan de academiedagen op de planning, het (verplichte) programma van jouw opleiding;
  • de andere dagen is er per stad een algemeen INTRO-programma voor alle nieuwe studenten. Voor dit gedeelte moet je je aanmelden.
Header INTRO 2022.jpg

Hoe ziet de INTRO eruit?

Je begint met jouw opleidingsintroductie, ook wel academiedagen genoemd. Dit is dus specifiek voor jouw studie. Hier maak je kennis met je klas, je studiegenoten en de docenten. Dit gedeelte van de INTRO is verplicht, want er komt belangrijke informatie vanuit jouw opleiding voorbij!

Waar vind ik het programma van mijn opleiding?
Deze info vind je (binnenkort) allemaal op jouw opleidingspagina bij de Startersinformatie. Meestal is de opleidingsintroductie op de maandag en/of dinsdag*. Voor dit gedeelte van de INTRO hoef je je niet aan te melden!

* In Apeldoorn is er een algemeen programma op alle dagen.

INTRO group students 3.jpeg

Aanmelden en programma
Per stad is er een algemene INTRO voor alle studenten. Om mee te doen, moet je je aanmelden. Het aanmeldformulier vind je hieronder per stad op de locatiepagina's Apeldoorn, Deventer en Enschede (AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK). Het programma per stad vind je ook op de locatiepagina's.

Kosten
De kosten voor deelname aan de INTRO zijn 25 euro. Voor het slapen zijn er extra kosten van 15 euro per nacht. De totale kosten van de INTRO zijn dan 25 euro voor deelname + 45 euro voor drie overnachtingen. De tijd van je leven voor slechts 70 euro!

INTRO concert.jpeg

Geen slaapadres? Op alle drie de locaties is het mogelijk om op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond te blijven slapen.  Let op: hier geldt vol = vol, dus wees er op tijd bij! 

Locaties

  • Apeldoorn - StayOkay, Apeldoorn
  • Deventer - Stadscamping Deventer, De Worp (aan de IJssel)
  • Enschede - Pathmoshal, Enschede

Kosten
De kosten zijn 15 euro per nacht. Je kan zelf aangeven hoeveel nachten je wil blijven slapen. Maximaal zijn dat drie nachten, dus 45 euro in totaal. De totale kosten van de INTRO zijn dan 25 euro voor deelname + 45 euro voor drie overnachtingen. De tijd van je leven voor slechts 70 euro!

Aanmelden
Op het aanmeldformulier van de INTRO kun je jouw slaapplekje reserveren (AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK).

INTRO Food 2.jpeg

Vragen 🤔

Heb je vragen over de INTRO? Klik hier voor de FAQ of jouw vraag al vaker gesteld is. Zo niet, voel je vrij om ons te benaderen via het Saxion Informatie Centrum of mail naar info@saxion.nl.