Zes studenten kijken richting camera

Studiekeuzecheck / Meet & Greet

Start jij in februari of september met een opleiding bij Saxion? Dan nodigen we je uit voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Je maakt kennis met toekomstige medestudenten, het onderwijsprogramma, huidige studenten en docenten.  

Na je aanmelding in Studielink ontvang je automatisch een uitnodiging voor deze groepsactiviteit. Natuurlijk kan je een individueel gesprek (studiekeuzecheck) aanvragen, maar Meet & Greet biedt je een veel beter beeld van de opleiding. Voor het aanvragen van zo’n individueel gesprek neem je contact op met jouw opleiding. 

Opleidingen met een loting, het zogenaamde ‘onderzoek aanvullende eisen’ of een werkplekeis kennen géén Meet & Greet. Of jouw opleiding een Meet & Greet organiseert of een intake als inschrijfvoorwaarde heeft, kun je per opleiding zien in de studiekiezer of op de webpagina van de opleiding die jij wilt volgen. 

Deelname is niet verplicht, maar Meet & Greet wil je gewoon niet missen. Jij wilt toch ook weten wat je te wachten staat? Met wie je gaat studeren en wie de docenten zijn? Dit en nog meer ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Meet & Greet is hét moment om te checken of je straks op de juiste plek zit. 

Start jij met een opleiding bij Saxion? Heb je je al langere tijd geleden aangemeld en nog niets gehoord? Kijk even in je spambox. Vind je daar niets en ben je bang dat je de uitnodiging gemist hebt? Neem dan even contact op met je opleiding. De contactgegevens vind je op de opleidingspagina. 

Start je in februari? Dan kun je begin december een uitnodiging verwachten. Start je in september? Dan ontvang je vanaf 1 maart een uitnodiging van jouw opleiding.

Let op: Heb je je aangemeld voor een opleiding met een loting, onderzoek aanvullende eisen of werkplekeis? Dan gelden er andere inschrijfvoorwaarden. Check jouw opleidingspagina voor meer info!

Meestal is het mogelijk om uit meerdere data te kiezen. Houd de data van jouw opleiding dus in de gaten!

Om in te loggen op saxion-intake.nl heb je je Saxion-account nodig. Via je privé-mail heb je van ons jouw persoonlijke inloggegevens hiervoor ontvangen. Kun je deze informatie niet meer vinden of heb je andere problemen met inloggen? Neem dan contact op met de opleiding. 

Ga naar account.saxion.nl en vraag een nieuw wachtwoord aan.

Er is een aantal mogelijkheden:

  • Check je browser. Om gebruik te maken van alle functies van het programma, maak je het beste  gebruik van Firefox of Google Chrome.

  • Inloggen via een mobiel geeft foutmeldingen: probeer het nog eens via een pc of laptop. 

  • Er zijn op dit moment geen data voor Meet & Greet beschikbaar. Neem contact op met de opleiding om te vragen welke mogelijkheden er zijn. 

Studenten die na aanmelding in Studielink in de aanmeldportal van Saxion aangeven dat ze een ondersteuningsvraag hebben, krijgen een uitnodiging voor een Meet & Greet met de gekozen opleiding en een uitnodiging voor een vrijwillig gesprek met een studentendecaan van Saxion. In het gesprek met de studentendecaan wordt besproken welke mogelijkheden en voorzieningen Saxion heeft om je te ondersteunen. Heb je na deelname aan Meet & Greet nog behoefte aan een individueel gesprek (studiekeuzecheck)? Neem dan contact op met de opleiding.

Meer informatie over studeren bij Saxion met een ondersteuningsvraag

Wil je meer informatie over studeren bij Saxion met een ondersteuningsvraag, kijk dan eens op onze pagina hierover.

Natuurlijk kan je een individueel gesprek (studiekeuzecheck) aanvragen, maar Meet & Greet biedt je een veel beter beeld van de opleiding.