deeltijd studeren veranderende wereld

Verschillende soorten deeltijdonderwijs

Er zijn verschillende soorten deeltijdonderwijs. Van complete master tot cursussen en losse modules. Welk soort deeltijdonderwijs het beste past bij jouw wensen & ambities? Dat lees je hier!

Ons deeltijdonderwijs

Heb jij de ambitie om een hbo-bachelor te volgen, maar wil je daarnaast ook werken? Dan is een deeltijd bacheloropleiding bij Saxion iets voor jou! De duur van deze opleiding is 4 jaar. Vind je dit te lang? Dan is een Associate Degree misschien meer jouw ding! Dit is een tweejarige opleiding en zit kort gezegd tussen een mbo-4 en een bachelor op hbo niveau in. Ook een mooie optie dus!

Bekijk het aanbod
Studieadvies op maat

Heb jij je bachelor al op zak? Dan is een master een mooie vervolgstap om je carrière een flinke boost te geven. Met een master opleiding kun je je kennis verdiepen of juist verbreden. Onze deeltijd-masters duren 2 jaar. Klinkt goed? Bekijk dan het overzicht van alle deeltijd masters.

Bekijk het aanbod
master.jpg

Met de losse modules en cursussen kun je in goed behapbare porties werken aan je ontwikkeling. Want misschien heb je nu even de ruimte voor een studie naast je werk, dat kan over een half jaar weer heel anders zijn. Onze modules zijn stapelbaar tot een volwaardige bachelor opleiding. Dus kies je voor flexibiliteit en een korter, overzichtelijk traject? Dan kies je voor een module of cursus bij Saxion!

Bekijk het aanbod
module cursus.jpg

Met een post hbo opleiding bij Saxion kun je je kennis in relatief korte tijd verdiepen of verbreden. En dat is fijn, want zo ben je binnen no-time weer helemaal bij. Wel zo slim in deze snel veranderende wereld! Een van de voordelen van deze vorm van deeltijdonderwijs is dat het hebben van een baan in het vakgebied geen vereiste is. 

Bekijk het aanbod
posthbo.jpg

Bezoek de open avond voor meer informatie

Direct aanmelden

Open avonden

Nieuws