deeltijd studeren veranderende wereld

Deeltijdonderwijs bij Saxion

Er zijn verschillende soorten deeltijdonderwijs. Van complete master tot cursussen en losse modules. Welk soort deeltijdonderwijs het beste past bij jouw wensen en ambities? Dat lees je hier!

Ons deeltijdonderwijs

Bachelor en Associate Degree

Heb jij de ambitie om een hbo-bachelor te volgen, maar wil je daarnaast ook werken? Dan is een deeltijd bacheloropleiding bij Saxion iets voor jou! De duur van deze opleiding is 4 jaar. Vind je dit te lang? Dan is een Associate Degree misschien meer jouw ding! Dit is een tweejarige opleiding en zit kort gezegd tussen een mbo-4 en een bachelor op hbo niveau in. Ook een mooie optie dus!

Landing-deeltijd-body-3.jpg

Master

Heb jij je bachelor al op zak? Dan is een master een mooie vervolgstap om je carrière een flinke boost te geven. Met een master opleiding kun je je kennis verdiepen of juist verbreden. Onze deeltijd-masters duren 2 jaar. Klinkt goed? Bekijk dan het overzicht van alle deeltijd masters.

Landing-deeltijd-body-1.jpg

Hbo-programma's en modulen

Een hbo-programma is een pakket van twee of meer modulen rondom een bepaald thema. De hbo-programma’s van Saxion gaan over uiteenlopende thema’s binnen de sectoren Techniek, Economie en Zorg & Welzijn. Ze zijn afgestemd op vraagstukken of thema’s binnen bedrijven en organisaties. Ook is het mogelijk om losse modulen te volgen. Wat past bij jou?

 

Post-hbo

Met een post-hbo opleiding bij Saxion kun je je kennis in relatief korte tijd verdiepen of verbreden. En dat is fijn, want zo ben je binnen no-time weer helemaal bij. Wel zo slim in deze snel veranderende wereld! Een van de voordelen van deze vorm van deeltijdonderwijs is dat het hebben van een baan in het vakgebied geen vereiste is. 

Landing-deeltijd-body-6.jpg

Bezoek onze open avond voor meer informatie over in deeltijd studeren

Lees meer

Nieuws over deeltijdonderwijs