Het zit er alweer op!

De INTRO 2022: wat was het een topweek! Hopelijk heb jij ook een fantastisch start van je studententijd bij Saxion gehad. πŸ’š Kom nog rustig even bij en bekijk hier de aftermovie. Nagenieten maar!

Wanneer was de Saxion Introductie 2022?

  • de INTRO was van maandag 29 augustus t/m donderdag 1 september 2022;
  • de eerste dag(en) stond het (verplichte) programma met jouw opleiding en nieuwe studiegenoten op de planning;
  • daarna waren er per stad algemene activiteiten voor alle nieuwe studenten. Voor dit gedeelte moet je je aanmelden. 
Header INTRO 2022.jpg

Hoe werkt het?

Je begint met jouw opleidingsintroductie, ook wel academiedagen genoemd. Dit is dus specifiek voor jouw studie. Hier maak je kennis met je klas, je studiegenoten en de docenten. Dit gedeelte van de INTRO is verplicht, want er komt belangrijke informatie vanuit jouw opleiding voorbij!

Waar vind ik het programma van mijn opleiding?
Deze info vind je allemaal op jouw opleidingspagina bij de Startersinformatie. Meestal is de opleidingsintroductie op de maandag en/of dinsdag*. Voor dit gedeelte van de INTRO hoef je je niet aan te melden!

* In Apeldoorn is er een algemeen programma op alle dagen. Meer info vind je hieronder op de pagina van Apeldoorn.

pexels-nicole-sabilia-7022212.jpg

Om mee te doen met het algemene gedeelte van de INTRO moet je je aanmelden. Ga hieronder naar de pagina van jouw stad en meld je aan!

Kosten
De kosten voor deelname aan de INTRO bedragen €15, maar dit is all-inclusive en het dubbel en dwars waard. Wij verzorgen namelijk het eten, de gezelligheid, activiteiten, nieuwe vrienden en een mooie start van je studie.

Programma
Per stad is er een algemene INTRO voor alle studenten. Vind jouw locatie hieronder en bekijk wat je te wachten staat!

Activiteiten op locatie.jpeg

Geen slaapadres? Geen zorgen! Per locatie verzorgen wij (een aantal) slaapplekken. Voor slechts €15 per nacht kun jij slapen bij ons op locatie. Waar zijn de slaapplekken?

  • Apeldoorn: Kom ruig logeren op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.
  • Deventer: Kom gezellig kamperen bij de Stadscamping aan de IJsel in Deventer.
  • Enschede: Kom slapen in de toffe Pathmoshal in Enschede.

Aanmelden
Als jij je aanmeldt om mee te doen met de INTRO, kun je in het formulier ook een slaapplekje reserveren. Ga dus naar de pagina van jouw stad (hieronder) en meld je aan! Ook vind je hier meer informatie over de logeerlocaties en wat je allemaal mee moet nemen. Let op: vol = vol, dus wees er tijdig bij!

Tipi in de nacht

Onze drie locaties

Vragen πŸ€”

Heb je nog vragen over de INTRO? Klik hier voor de FAQ of jouw vraag al vaker gesteld is. Zo niet, voel je vrij om ons te benaderen via het Saxion Informatie Centrum of mail naar info@saxion.nl.