Smart Solutions.jpg
Onderzoek

Smart Solutions Festival

Stadion De Adelaarshorst, Vetkampstraat, Deventer

Op zoek naar kennis en voorbeelden om met je onderneming in jouw sector innovatief voorop te (blijven) lopen? Doe inspiratie op tijdens het Smart Solutions Festival op 14 juni in Deventer: treed binnen in een wereld van kansrijke innovaties!

Studenten, lectoren en (docent) onderzoekers hebben vele innovatieve oplossingen ontwikkeld voor uiteenlopende uitdagingen en voor verschillende toepassingen. Deze oplossingen kunnen ook van toepassing zijn in jouw onderneming of product. Kortom: noteer deze datum vast in je agenda, want dit mag je niet missen. 

Get inspired

Zo'n 80 projectgroepen showen hun onderzoeksresultaten en slimme oplossingen voor de vraagstukken van het bedrijf of lectoraat waar ze samen met studenten van verschillende opleidingen opdrachten voor hebben uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de sportschool van de toekomst als mogelijke oplossing voor obesitas, de slaapkamer van de toekomst met 'smart textiles' en een innovatieve manier om medicijnen uit water te filteren. En dat dus allemaal bedacht door de knappe koppen van de toekomst! daarnaast delen lectoren, docentonderzoekers en promovendi graag hun 'state of the art' onderzoeksresultaten. 

Laat je verrassen, ga in gesprek en get inspired op vrijdag 14 juni!

Smart Talks

13.00 tot 16.00 uur

Tijdens het festival kun je ook luisteren naar een aantal Smart Talks op het gebied van Smart Industry, Areas and Living en Health and Wellbeing. Tijdens deze sessies kun je je laten informeren over allerlei onderzoeksprojecten, waar de onderzoeksgroepen binnen Saxion zich mee bezighouden.

Netwerkborrel

16.00 - 18.00 uur

Smart Solutions.jpg

Contact

Voor meer informatie over het Saxion Smart Solutions Festival op vrijdag 14 juni kun je contact opnemen met de organisatie via festival.smartsolutions@saxion.nl.

  • Stadion De Adelaarshorst, Vetkampstraat, Deventer

  • 14 juni 2019 - 13:00 tot 18:00

Gerelateerde artikelen

Oogst 2019 Event

Oogst afstudeerders Ruimtelijke Ontwikkeling & Bestuurskunde/Overheidsmanagement

13 juni 2019 Deventer Handelskade
Presentatie in Rusland over de adoptie van EnergieTechnieken en –Maatregelen in gebouwen. Organisatie

Presentatie in Rusland over de adoptie van EnergieTechnieken en –Maatregelen in gebouwen

20 mei 2019
Roofclix Organisatie

Onderzoeksopdracht voor Sustainable Durable Systems voltooid