Afbeelding 1_SG daten en flirten anno 2023.jpg
Corporate

Flirten en daten anno 2023 - Valentijnsdag special

D0.07 theaterzaal, Handelskade 75, Deventer

Wat anders op de dag van de liefde dan een programma over de liefde...

Want hoe doen we dat eigenlijk tegenwoordig; flirten en daten? Wat is daarin veranderd over de jaren en hoe ziet de toekomst van ons dategedrag eruit? Haal de cupido in jezelf naar boven en ontdek welke tips & tricks experts voor je hebben klaarliggen op liefdesgebied!

Psycholoog Tila Pronk (zij/haar) bespreekt met ons hoe datingapps ons liefdesleven en gedrag beïnvloeden. Helpt Tinder ons in het vinden van een leuke partner (of partners) of juist niet?

Flirtcoach Simon Markx (hij/hem) leert ons meer over flirten ten tijde van #MeToo. Waar ligt de grens tussen onschuldig flirten en seksueel grensoverschrijdend gedrag en hoe herken je die grens bij een ander? Wat is sexy consent en hoe pas je dat toe?

Hanna van Vliet (zij/haar), hoofdrolspeelster in Anne+ onderzoekt met ons hoeveel ruimte om zichzelf te zijn we ervaren op liefdesgebied; of jongeren anno nu minder in hokjes denken dan voorheen en of we bewegen naar een meer fluïde toekomst qua genderidentiteit en seksualiteit.

Ook kun je op 14 februari testen hoe goed jij kunt knuffelen en hoe je dit kunt optimaliseren dankzij kunstinstallatie de Cuddle King. Kom onderzoeken hoe het gesteld is met je knuffeltechniek voorafgaand aan het programma in de centrale hal in Deventer.

Gastsprekers

Tila Pronk        Wetenschapper en auteur Hartstocht

Simon Markx       Flirtcoach

Hanna van Vliet   Actrice, hoofdrol Netflix serie en film Anne+

Moderator

Britt Krabbe

In samenwerking met

Minor Spirit, Koepel Overleg Studenten Saxion (KOSS), studievereniging Queer, studievereniging D.A.S., studievereniging LABor, studievereniging Balans

Dit programma is vrij en gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden binnen en buiten de hogeschool. Vooraf aanmelden is niet mogelijk. 

Dinsdag 14 februari | 16:00 – 17:30 | D.007 | Saxion Deventer + Livestream

 

  • D0.07 theaterzaal, Handelskade 75, Deventer

  • 14 februari 2023 - 16:00 tot 17:30

Gerelateerde artikelen

Event

De zin en onzin van werk

18 april 2023 Deventer Deventer Schouwburg
Event

Voorstelling over de verborgen wereld van verslaving - De herintreding van Harry

21 februari 2023 Enschede Enschede Theaterzaal H0.10
Patiënt met doctoren met Euroteken Event

Goed sterven vs medisch overleven in de gezondheidszorg