Saxion-talent Rosa Kascha bij BNR Nieuwsradio
Corporate

Saxion-talent Rosa Kascha bij BNR Nieuwsradio

Leestijd Minuten

Dat Rosa Kascha talent heeft, wisten haar docenten en studiegenoten al. Onlangs studeerde de ambitieuze studente af van haar opleiding Security Management. Nu deelt ze haar gave onderzoek met de rest van Nederland in de rubriek The Next Generation van BNR Eyeopeners.

Rosa deed haar onderzoek bij afstudeeronderzoek bij Levent Bedrijfsrecherche in Amsterdam. Hier dook ze in de wereld van de betrouwbaarheid van (pre-employment) screenings/achtergrondonderzoek. Razendinteressant, vond ook BNR Nieuwsradio, die Rosa tijdens de opening van het hogeschooljaar het hemd van het lijf vroegen. Met haar kennis probeert de pas afgestudeerde mensen anders naar innovatie te laten kijken.

Meer weten of een idee pitchen? Neem contact op met het Saxion Business Point!

Contact

Gerelateerde artikelen

bestuursfoto SV Ident Forensisch ondderzoek.jpg SaxTV

Lezing Forensisch Rechercheur Cynthia Zwart bij SV IDent

14 december 2018
Schouder nek onderzoek fysiotherapie Onderwijs

Leren hoe je gewrichten werken, dat doe je natuurlijk niet uit een boek!

13 december 2018
Saxion-studenten winnen SmartHub Hackathon Onderwijs

Saxion-student wint SmartHub Hackathon