Hotspot: Kerstwinkel Enschede
Studentenleven

Hotspot: It's all about Christmas 🎄

Leestijd Minuten

Sommige mensen vluchten het liefst naar een onbewoond eiland zodra ze Mariah Carey weer op de radio horen zingen, terwijl voor anderen het leven dan pas echt weer begint. Ben jij ook helemaal geobsedeerd met ‘the most wonderful time of the year’? Ren dan naar het Enschedese kerstparadijs It’s all about Christmas.

Aan het Van Heekplein vind je in het pand waar eerst de Kijkshop zat nu 400 m2 aan kersthysterie. Van kaarsen tot kerstballen in allerlei verschillende soorten en maten en van slingers tot lampjes: name it en ze hebben het. Ook hebben ze er adventitems en kunstkerstbomen om al je nieuwe spul direct in te hangen. Of dat begin november helemaal sociaal geaccepteerd is weten we niet, maar gezellig is het in ieder geval wel. 🎅
 
Dus, sleep jouw kerstprins of prinses mee voor het ultieme kerstgevoel. Wij weten zeker dat jouw stulpje dan op 25 en 26 december shinet als nooit tevoren.

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met het verhaal van Deventer aan de hand van grote murals Studentenleven

Maak kennis met het verhaal van Deventer aan de hand van grote murals

01 april 2022
Hotspot Wok& Studentenleven

Hotspot: Wok&

08 november 2018
Hotspot: Eigenwijs Studentenleven

Hotspot: Eigenwijs