AH to Go beeld DEF.jpg
Corporate

Opening AH to go 2 september

Leestijd Minuten

Na de zomervakantie opent cateraar Appèl AH to go-vestigingen bij Saxion in Deventer en Enschede. De officiële opening van beide winkels vindt maandag 2 september 2019 plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. De verbouwing vindt in week 30 in Deventer plaats en in week 34 in Enschede. Eventuele geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt.

Breed assortiment

Ah to go biedt een breed assortiment van zowel food als non-food producten aan: van soep tot maaltijdsalade, van deodorant tot usb-stick. Studenten en medewerkers van Saxion kunnen hier voor van alles terecht. Bij Saxion kun je straks gewoon je dagelijkse boodschappen doen, maar ook snel iets kopen als je wat vergeten bent. Meer informatie:  https://www.ahtogo.nl/ 

Zelfscan

In de AH to go reken je je boodschappen af met een zelfscan. Het voordeel is dat je snel klaar bent en je maximaal van je pauze kunt genieten! Diverse grote vestigingen van Albert Heijn werken al met de zelfscan. 

Copyshop

De AH to go wordt gecombineerd met de copyshop. In Deventer is deze vlakbij de AH to go gevestigd en in Enschede is deze geïntegreerd in de AH to go. Je krijgt dezelfde service als je al van Saxion gewend bent. Het assortiment wordt uitgebreider. Je vindt er schrijfartikelen, leuke gadgets en diverse benodigdheden die je voor je studie kunt gebruiken. 

Eerste hogeschool met inhouse AH to go 

Saxion is de eerste hogeschool in Nederland met inhouse vestigingen van AH to go. Met de AH to go’s en de printservice wil Saxion de studenten optimaal van dienst zijn. Vanaf september vind je de AH to go in Enschede in de centrale hal van het Ko Wierenga-gebouw en in Deventer nabij de centrale hal van het hoofdgebouw. De AH to go’s worden in samenwerking met de afdeling Facilitaire Service Organisatie (FSO) van Saxion gerealiseerd.

Gerelateerde artikelen

Media Organisatie

EUVECA: Innovatieve scholing voor ondersteuning en zorg van de toekomst

19 juli 2024
Onderwijs

‘Je mag van de richtlijnen afwijken als je daar een goede reden voor hebt.’

19 juli 2024
Kiki Hannink (fotografie: Thomas Busschers) Studentenleven

Column: tips en tricks voor bijbaantjes in de zomer