IMG_0555.JPG
Organisatie

Fast Forward start met nieuwe groep toptalenten

Leestijd Minuten

En we zijn gestart! Meer dan dertig nieuwe toptalenten zijn gestart met hun Fast-Forward-avontuur. Tijdens deze introductiedagen maken de trainees op actieve en creatieve wijze kennis met elkaar en het traject. Daarbij overwinnen ze hun angsten en maken ze veel lol!

Introductiedagen

De groepen uit Apeldoorn, Deventer en Enschede kwamen samen tijdens deze introductiedagen. De eerste dag stond in het teken van kennismaken en verbinden. Aan de hand van verschillende spellen leerden de trainees elkaar en het team van Fast Forward kennen. Met leuke spellen om even het ijs te breken. Maar die wel garant staan voor veel plezier.

Nieuwe groep, nieuwe kansen, nieuwe energie. En die energie was er volop. De trainees waren in no time aan elkaar gewend en hebben de introductiedagen optimaal benut. Dat belooft veel goeds voor het traject. Er staat weer een fantastische groep in de startblokken. Het team van Fast Forward staat weer te trappelen om er twee onvergetelijke jaren van te maken. 

Tweede dag

De tweede dag stond in het teken van persoonlijk leiderschap. Een dag waarop de trainees op allerlei manieren actief met en van elkaar hebben geleerd. Robert de Groot van de Ader Academie maakte indruk met persoonlijke verhalen en de lessen die hij daaruit heeft getrokken. Samen met William Segerink (VITEQ) zorgde hij daarnaast voor creatieve en inspirerende sessies. 

Daarnaast namen twee huidige trainees (Morgan Hoogsteden en Lysanne van den Broek – Scheijbeler) de aanwezigen mee in hun eigen ervaringen in Fast Forward. Ze gaven aan hoe waardevol ze het vonden, waar zij voor kozen en waar op te letten bij het vormgeven van het traject.

Na de inspiratiesessie was het tijd om actief aan de slag te gaan bij de Wilgenweard in Nijverdal. Met allerlei uitdagende activiteiten en groepsopdrachten. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. Zo ging iedereen aan het einde van de moe maar voldaan weer naar huis. En zaten de introductiedagen erop. Fast Forward is afgetrapt.

IMG_0505.JPG IMG_0526.JPG IMG_0386.JPG IMG_0432.JPG

Fast Forward traineeship

In twee jaar en in drie functies ontdekken waar je talenten en drijfveren liggen. Daarnaast zorgen onze unieke en waardevolle masterclasses voor optimale persoonlijke ontwikkeling en een duidelijk carrièrepad.

Je kunt je nog aansluiten bij het programma! Vul hiervoor onderstaande formulier in. Meer informatie vind je op onze website.

Gerelateerde artikelen

Nienke de Jong Business

Nienke volgde de minor 'Ondernemen, je eigen bedrijf' en begon Icing on the Cake concepts

02 september 2021
trainees2019.JPG Event

Voorlichting traineeship Fast Forward

31 augustus 2021 Livestream
Yessie liep traineeship bij Saxion-lectoraat Mechatronica: ‘Een absolute meerwaarde’ Studentenleven

Yessie liep traineeship bij Saxion-lectoraat Mechatronica: ‘Een absolute meerwaarde’