Ondernemers Award
Ondernemerschap

Saxion Ondernemers Award: word jij dé studentondernemer van 2021?

Leestijd Minuten

Heb jij een goed (betekenisvol) idee of een eigen bedrijf? Dit is je kans om ermee aan de slag te gaan. We gaan weer op zoek naar dé ondernemer van het jaar. Schrijf je dus nu in voor de Saxion Ondernemers Award!

Met de Saxion Ondernemers Award geven we je een welverdiend podium. We werken in twee rondes toe naar een grande finale met geweldige prijzenpakketten. Wil je hier kans op maken, meld je dan nu aan.

Waarom meedoen?

Om het verschil te maken, om je ambities te realiseren of gewoon om geld te verdienen. Het mag allemaal! Je krijgt toegang tot een netwerk van medestudentondernemers, coaches, investeerders en succesvolle ondernemers. Daarnaast mag je deelnemen aan workshops om je idee of bedrijf verder uit te werken. Bovendien ontvang je feedback van de vakjury en staan er coaches voor je klaar om jou te begeleiden!

START! | GESTART!

Sinds 2019 wordt er gewerkt met twee categorieën: START! voor studenten met een goed idee of een kort lopende bedrijf. GESTART! voor studenten en alumni met een eigen bedrijf die al wat verder zijn.

It’s all in the game

Voor wie het nog niet door had, de Saxion Ondernemers Award is een wedstrijd. Allemaal leuk en aardig, maar er kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn.

In twee verschillende rondes werk jij toe naar de finale. Deze bestaan uit:

1.          Connect
  2.          Build & Accelerate

Schrijf je in voor 15 september!

Aanmelden Ondernemers Award