HOI 2019 donderdag Deventer
Studentenleven

De INTRO is begonnen!

Elcin Coraklar.jpg
Elçin Çoraklar Leestijd Minuten

Het is zover: de INTRO is begonnen! Van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus kun jij deelnemen aan de introductieweek van Deventer, Enschede en Apeldoorn. Maar wat kun je verwachten van de INTRO? Wat zijn de highlights per locatie? Je leest het hier!

Wat is een INTRO? 

Voor nieuwe studenten organiseert Hogeschool Saxion een introductieweek. Tijdens deze week krijg je de kans om je nieuwe stad, campus en studiegenoten te ontmoeten. Door middel van leuke activiteiten en een festival per locatie!  

Wat is het verschil tussen de academiedagen + het algemene programma? 

De eerste dagen van de INTRO staan de academiedagen op de planning. Dit is het verplichte programma van jouw opleiding. Hier maak je kennis met je klas, studiegenoten en de docenten. Belangrijke informatie vanuit jouw opleiding komt hier voorbij! Informatie over het programma van jouw opleiding vind je bij de Startersinformatie.  

Op de andere dagen is er per stad een algemeen INTRO-programma voor alle nieuwe studenten. Als je hier aan wilt deelnemen, moet je je aanmelden.  

Dit zijn de highlights per locatie: 
 

Apeldoorn 

In Apeldoorn staat er een boordevol programma op de planning! Van bowlen en poolen tot een opdrachtenspel. Ook kun je een kroegentocht doen om jouw nieuwe stad beter te leren kennen. De spelletjesavonden in combinatie met de pizzaparty bieden je de ultieme gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten! 

Deventer 

Ook in Deventer zijn er leuke activiteiten gepland in en rondom de binnenstad. De opening van deze locatie begint al knallend met een foodtruckfestival én DJ! Daarbij is er op donderdag een INTROconcert op het Grote Kerkhof.  

Enschede 

Studentenstad Enschede gaat van start met een Saxion Summer Festival in het Volkspark en wordt vervolgd met een INTROconcert op de Oude Markt. Ook is er een afterparty! De volgende dag is er een uitbrakprogramma in het Aquadrome. Tip: vergeet niet je zwemkleding mee te nemen.

Dit kun je verwachten van de INTRO 

Tijdens deze week vol met leuke activiteiten krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en het nieuwe schooljaar met frisse energie te starten. Vergeet je niet aan te melden voor het algemene INTRO-programma. Veel plezier! 

Elcin Coraklar.jpg

Elçin Çoraklar

Elçin studeert Creative Business bij Saxion en werkt bij Saxion als Studentredacteur. Ze is erg ondernemend en heeft daarom ook altijd een volle agenda, maar toch houdt ze ruimte over om te genieten. In haar vrije tijd staat ze vaak in de keuken of droomt ze weg op Pinterest. Ook pakt ze regelmatig haar koffer om nieuwe plekken te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

INTRO Apeldoorn 2023.jpeg Studentenleven

Recap INTRO 2023: nieuwe studenten delen hun highlights

04 september 2023
Studentenleven

Vijf tips om medestudenten te ontmoeten tijdens je nieuwe studie

30 augustus 2023
Corporate

25 jaar Saxion: introbuddy’s Debby van der Kamp en Jeanet Nijland over de introductieweek door de jaren heen